WordPress.com's moedermaatschappij kondigt Happy Tools aan, een nieuwe productsuite voor de toekomst van het werk


Gedistribueerde teams, verschillende geografische gebieden en complexe dynamieken herdefiniƫren de moderne werkdag. Binnenkort worden 'extra's', zoals flexibele uren en 'work-from-anywhere', voordelen voor tafeltennis die elk bedrijf moet bieden om concurrerend te blijven.

Het moederbedrijf van WordPress.com, Automattic, loopt al heel lang vooruit, met een wereldwijd softwarebedrijf van meer dan 850 mensen in 68 landen zonder centraal kantoor. Onderweg hebben we ontdekt dat veel bedrijfsproducten nog steeds vastzitten in oude aannames over hoe een bedrijf werkt, dus moesten we onze eigen interne tools bouwen om te werken zoals we dat willen. Nu stellen we deze tools ter beschikking aan gelijkgestemde bedrijven die een betere manier van werken nodig hebben.

Vandaag kondigt Automattic aan Happy Tools, een reeks producten voor de toekomst van het werk. Elk product in Happy Tools is intern bij Automattic gebruikt om ons bedrijf te laten groeien.

De suite lanceert met Gelukkig schema, een nieuwe kijk op personeelsbeheer. Ontworpen om om te gaan met de complexiteit die ontstaat wanneer bedrijfsdoelen worden gepland met real-time planningen, helpt het u uw werknemers te behandelen als mensen in plaats van als hulpmiddelen. Met behulp van Happy Schedule kan Automattic 24/7 klantenondersteuning plannen en tegelijkertijd flexibele werktijden bieden aan onze 300+ Happiness Engineers die vele tijdzones overspannen.

Happy Schedule helpt u dekking te bereiken in een verspreid team.

Happy Schedule is nog maar het begin. In de komende jaren zal Automattic meer van haar interne applicaties in Happy Tools publiceren, met slimme integraties tussen de producten waardoor ze nog beter worden wanneer ze samen worden gebruikt.

We hopen dat door het aanbieden van Happy Tools, zelfs meer vooruitstrevende bedrijven zullen kunnen overstappen naar een nieuwe manier van werken met klantenondersteuning, interne communicatie en people-management.

U kunt een gratis proefperiode van 30 dagen van Happy Tools krijgen wanneer u zich aanmeldt voor een Happy Schedule-demo op https://happy.tools.Source link