WordPress.com en Fiverr Partner starten cursus “WordPress.com Fundamentals”


Uw nieuwe zakelijke website gereed maken voor lancering? Wil je een beetje in de hand houden – een stapsgewijze zelfstudie over het opzetten van een WordPress.com-site van begin tot eind, waaraan je in je eigen tempo en op je eigen tijd kunt werken? "WordPress.com Fundamentals", een uitgebreide videocursus gemaakt met onze vrienden bij Fiverr, leiden u in 90 minuten door alle basisprincipes.

De cursus behandelt de basisprincipes van het opzetten van een zakelijke website, maar iedereen die nieuw is bij WordPress.com kan profiteren van lessen over het maken van een account, het opzetten van een site, het aanpassen van een thema, het publiceren van inhoud en delen op sociale media. Het is ontwikkeld door WordPress.com Happiness Engineers met jarenlange ervaring bij het begeleiden van duizenden nieuwe WordPress.com-klanten in chat-, e-mail-, fora- en conciërgesessies, zodat u weet dat u deskundige begeleiding krijgt van mensen die elke WordPress.com-tip kennen en truc.

De hele cursus kost slechts $ 31, inclusief onbeperkte toegang tot alle cursusmaterialen, quizzen en downloadbare bronnen. Neem het allemaal tegelijk, of leer in het tempo dat voor u werkt – de cursus is verdeeld in hapklare hoofdstukken die u zo vaak kunt raadplegen als u nodig hebt.

Studenten komen ook in aanmerking voor een korting van 25% op WordPress.com-planupgrades! Dus als u hebt geaarzeld om de geavanceerde functies in de Premium-, Business- of eCommerce-plannen te verkennen, geeft de cursus u zowel een geweldige introductie over het gemak en de kracht van WordPress.com als een goedkopere manier om ze uit te proberen.

Om te beginnen, ga je naar de cursuspagina op de Leer van Fiverr website. Klik op de groene knop 'Cursus kopen' en volg de aanwijzingen om een ​​account aan te maken en de cursus te kopen. En ontvang tot eind september 30% korting op het cursusgeld door de couponcode in te voeren learnwordpress bij het afrekenen.

En als je de les volgt, laat ons dan weten wat je ervan vindt. Fiverr stuurt een enquête naar alle studenten na het voltooien van de les, dus vul deze in. We willen weten wat voor u werkt, waar u meer van zou willen zien en waar we ons kunnen verbeteren.Source link