Word lid van WordPress.com voor een internationaal Livestream-panel voor de vrouwendag


Op Internationale Vrouwendag deze vrijdag, moederbedrijf van WordPress.com Automattic organiseert vier uitstekende vrouwelijke tech-leiders voor een livestreamed gesprek over professionele vooruitgang, technologie en wederzijdse ondersteuning terwijl we streven naar gelijkheid op de werkplek.

Het gebeurt vrijdag 8 maart om 18:00 uur UTC / 1 uur ET / 10 uur PT. Inschrijven is beperkt tot 500 personen, dus RSVP nu om een ​​plekje te reserveren. Je kunt ook het gesprek op Twitter volgen op de hashtags # a8cIWD2019 en # IWD2019.

We verwelkomen graag panelleden met een breed scala aan expertise. Eli Budelli is de leidraad voor mobiele ontwikkeling van WordPress.com; Yelp software engineer Tanvi Patel maakt deel uit van het kernwebteam van het beoordelingsplatform en een uitgesproken pleitbezorger voor gelijkheid in technologie en gezondheid; Crystle Johnson, senior manager diversiteit en inclusie bij Pandora, is een expert in het integreren van inclusie in werving en talentbehoud; ze is ook de oprichter van het Red Lip Collective, dat jonge vrouwen van kleur voorziet door mentorschap en professionele ontwikkeling. En Diana Chiu, senior manager bedrijfsontwikkeling bij DuckDuckGo, brengt diepgaande kennis van partnerschappen en fusies en overnames, gecultiveerd gedurende meer dan een decennium, werkend in technologie, luchtvaart en biotechnologie. Het evenement wordt gemodereerd door Maria Scarpello, klant succes pleitbezorger voor Automattic.

International Women's Day-panel
Deel tweet.

De urenlange discussie gaat over het ontwikkelen van vrouwelijke leiders, het creëren van ondersteunende systemen voor duurzame carrières en het benutten van de kracht van zelfbewustzijn en zelfbevestiging.

Als een gedistribueerd bedrijf met meer dan 800 werknemers in meer dan 60 landen, Automattic ziet inclusie en diversiteit als een voortdurend evoluerend idee. We weten dat diverse teams betere producten maken en dat weten we ook er is altijd meer werk te doen. We hopen dat de deelnemers van dit panel, in alle loopbaanstadia, het geslacht en de locatie, zullen vertrekken met ten minste één nieuwe strategie om hun stem op het werk te gebruiken en de stem van anderen te verheffen.Source link