Welke Judo Forums bestaan ​​en zijn de moeite waard om toe te treden?


Hoi,

Ik ben een zeer recente abonnee van r / judo en ** stel de ** bemoedigende, behulpzame houding hier zeer op prijs.

Bedankt iedereen.

In een recente, zeer behulpzame (zoals gewoonlijk) uitwisseling met Geschictenerzaehler, zag ik een verwijzing naar het E-Judo-forum, en ik ben net toegetreden. Ik lijkt echter alleen in staat te zijn om op berichten van anderen te reageren in plaats van eigen posts te maken. Ook zijn de FAQ-links daar allemaal 'dood'.

Dus, hier zijn enkele vragen

1. Weet iemand hier iets over het E-Judo-forum? Is het in sommige opzichten 'gesloten' voor buitenstaanders? Ik heb daar een bericht gelezen over het forum dat niet veel activiteit heeft, maar er lijken berichten te zijn die het forum een ​​beetje tikken.
2. Zijn er andere Judofora waarop het de moeite waard is om in te schrijven? Ik heb de andere dag geregistreerd bij [Bullshido.net](https://Bullshido.net), en het gaat gewoon over overleven, maar ik heb mezelf moeten verdedigen om elke vorm van aanwezigheid en integriteit daar te behouden. Ik hou niet van dat soort dingen.

& # X200B;View Reddit by drutgatView Source