Weet u niet zeker hoe u uw blog van de grond kunt krijgen? Doe mee met onze nieuwe workshop.


Een blog starten is gemakkelijk en gratis op WordPress.com. Maar wat als je nieuw bent bij bloggen? Als je advies nodig hebt over best practices, bruikbare tips over hoe je je publiek kunt laten groeien en inspiratie kunt vinden om te schrijven, en constructieve feedback van experts en collega-bloggers, moet je je bij ons aansluiten op Bloggen: van concept tot inhoud. Het is een driedaagse hands-on, intensieve workshop die je van "Ik weet niet helemaal zeker wat ik doe?" naar "Ik ben een blogger!"

Datum: 16-18 juni 2020
Tijd: 07:00 – 11:00 PDT | 8:00 – 12:00 uur MDT | 9:00 – 13:00 CDT | 10:00 – 14:00 uur EDT | 14:00 – 18:00 UTC
Plaats: Online via Zoom en priv├ęblog
Kosten: Early Bird Prijs – US $ 99 tot 23:59 UTC op 8 juni 2020. Normale prijs – US $ 179 van 9 juni – 15 juni 2020.
Registreer nu: https://wordpress.com/blogging-basics-workshop/

Met gastsprekers en WordPress.com-experts op het gebied van inhoud en schrijven, SEO, design en digitale marketing, zal de workshop dagelijkse opdrachten en interactieve discussies bevatten. Je hebt ook volop mogelijkheden om rechtstreeks met de instructeurs en met Happiness Engineers te communiceren. Aan het einde van de workshop loop je weg met:

  • Een startklare blog.
  • Een redactionele kalender voor de komende 8-12 weken.
  • Een goed gevulde toolkit met tips en technieken om je blog verder te ontwikkelen en het bereik te vergroten.
  • Eindelijk, en minstens zo belangrijk: een gemeenschap van nieuwe blogvrienden om van te leren en mee te groeien, lang nadat de workshop is afgelopen.

We hebben deze workshop gemaakt voor nieuwe bloggers die snakken naar een gestructureerde, stapsgewijze aanpak voor het maken van een blog die hun visie en stem weerspiegelt, en die geen tijd willen verspillen aan het zoeken naar antwoorden op internet. Wees voorbereid om erin te duiken en het werk te doen! U zult geen spijt krijgen van deze investering en u bevindt zich in goed gezelschap.

Stoelen zijn beperkt om interactie tussen deelnemers en instructeurs te vergemakkelijken, dus registreer nu om uw slot op te slaan. Door u deze week te registreren, profiteert u van onze Early Bird-prijs van US $ 99 tot 8 juni, waarna de reguliere registratieprijs van $ 179 van kracht wordt.

Zie je dan!Source link