Viert Pride Month met WordPress.com


Happy Pride Month! Mijn favoriete onderdelen van deze maand zijn de verhalen die worden gedeeld door LGBTQ + -s, hun geliefden en organisaties die steun willen tonen. Bij WordPress.com streven we ernaar een platform te zijn dat publicatie democratiseert zodat iedereen zijn verhalen kan delen ongeacht inkomen, geslacht, politiek, taal of waar ze in de wereld wonen. Deze maand is een goede herinnering aan de reden waarom we hard werken om het open web uit te breiden.

Voor mij betekent democratisering van publiceren meer dan alleen mijn vermogen om mijn eigen verhaal te publiceren. Het gaat over delen, maar ook kunnen ontvangen. Terwijl ik Pride Month vier als een jonge, vreemde persoon, denk ik terug aan vroege online communities waar ik andere LGBTQ + -mensen vond en hoeveel ik resoneerde met hun verhalen. Ik heb geluk dat ik mijn eigen verhaal kan delen, maar er zijn veel LGBTQ + -groepen die dit niet kunnen.

Daarom wilden we organisaties middelen bieden, inspireren en markeren om te ondersteunen terwijl je de Pride Month op je eigen manier viert, of je nu verhalen opzoekt of je eigen verhaal schrijft.

Middelen

De LGBTQ + -gemeenschap is enorm – ik maak er deel van uit, maar ik leer nog steeds dagelijks nieuwe dingen. Of je je nu identificeert als LGBTQ + of niet, zorg ervoor dat je de gemeenschap in het algemeen goed vertegenwoordigt als je je verhaal deelt met behulp van deze bronnen:

We weten hoe belangrijk het is om een ​​afbeelding te vinden die perfect bij uw schrijfwerk past en, sinds de stock-bibliotheken historisch gegroeid om alle ervaringen te vertegenwoordigen, wilden we enkele gratis afbeeldingsopties delen om uw zoekopdracht deze maand te vergemakkelijken:

Heeft u middelen om aan te bevelen? Deel ze alsjeblieft in de reacties hieronder! Een deel van onze geloofsbelijdenis is om stop nooit met lerenen ik zou graag willen weten welke hulpmiddelen u allemaal nuttig hebt gevonden.

Tip: gebruik de #celebratingpride tag om contact te maken met andere mensen die hun verhalen delen. Hier is meer informatie over met behulp van tags.

Inspiratie van WordPress.com Bloggers

Als je wilt schrijven, maar het gevoel hebt vast te zitten in een poging om de woorden te vinden, haal deze maand dan wat inspiratie van deze schrijvers met sterke stemmen en verschillende perspectieven:

  • CN Lester, de auteur van Trans Like Me, deelt hun ervaring op Een heer en een geleerde.
  • Sam Dylan Finch onderzoekt koningin / trans identiteit, geestelijke gezondheid en zelfzorg op zijn persoonlijke blog, Laten we Queer Things Up!
  • Blogger en memoirist Lori Duron deelt haar opvoedingsreis van het verhogen van een geslachtcreatief kind op Raising My Rainbow.
  • Marlo Mack schrijft over haar ervaring als alleenstaande moeder van een transgenderdochter bij Gendermom.

Tip: zorg ervoor dat volg deze sites zodat je geen toekomstige berichten mist.

Organisaties om te ondersteunen vanuit de hele wereld

In samenwerking met Out in Tech, vrijwilligers, waaronder enkele van mijn geweldige collega's, hebben de afgelopen jaren samengewerkt om websites voor LGBTQ + -organisaties over de hele wereld te maken. Als u organisaties zoekt om te ondersteunen, vergeet dan niet om wereldwijd na te denken, vooral als u erover nadenkt er zijn nog steeds 73 landen met wetten tegen het zijn van LGBTQ +. We hopen dat deze lijst je een geweldige plek geeft om te beginnen:

Happy WordPress-ing. Happy Pride.

Voor degenen onder u die uw eigen verhalen delen over LGBTQ + zijn in deze wereld, bedankt voor uw moed en kwetsbaarheid.

Voor degenen onder u die uw verhaal niet kunnen delen, weet dat het wordt beter en dat je deze maand niet alleen bent.

Voor diegenen onder u die de verhalen van andere mensen opzoeken, bedankt voor hun steun, openheid en het uitdragen van uw perspectief.Source link