Verdien geld op uw WordPress.com-website met premium inhoud en betaalde nieuwsbrieven

Verdien geld terwijl u een betrokken aanhang voor uw website opbouwt: gebruik WordPress.com Premium Content-blok om maandelijks en jaarlijks betaalde lidmaatschappen te creëren die volgers toegang geven tot de premium inhoud van uw keuze – tekst, foto's, video's en meer. Je kunt je nieuwe premium posts nu automatisch rechtstreeks naar de inbox van abonnees sturen als een betaalde nieuwsbrief!

Alles dat u met een blok op een WordPress.com-site kunt publiceren, kan onderdeel worden van uw premium contentaanbod. Zomerrecepten, podcasts, fitnessinstructievideo's, fotografieportfolio's, muziekvoorbeelden, toegang tot digitale downloads, poëzie, politieke opmerkingen – mensen op WordPress.com nemen dat allemaal en meer op in Premium Content-blokken en ze verdienen geld om hun expertise te delen.

Voorbeelden van Premium Content-blokken

Premium Content-lidmaatschappen bieden je ook een nieuwe manier om je meest betrokken fans te betrekken. Maak lidmaatschapsniveaus met verschillende kosten en toegangsniveaus voor inhoud. Maak gerichte berichten voor iedereen. Wilt u speciale e-mails en aanbiedingen verzenden of suggesties vragen over wat voor soort inhoud u vervolgens kunt maken? U bepaalt welke inhoud en berichten naar uw betalende leden gaan via Premium Content-blokken.

Je richt je op het creëren van geweldige inhoud. Wij zorgen voor de verwerking en rapportage van creditcard- en bankpasbetalingen en bieden de juiste toegang voor betalende leden om uw premium-inhoud te bekijken of uw nieuwsbrieven te ontvangen.

Start je eerste lidmaatschap

• Om Premium Content-blokken te gebruiken, heb je een WordPress.com-website nodig betaald plan – Persoonlijk, Premium, Zakelijk of e-commerce.
  • Maak een nieuwe pagina of post en voeg een Premium Content-blok toe.
  • Maak een Stripe-account aan (als je er nog geen hebt) om je eerste betaalde lidmaatschap of abonnement in te stellen. Stripe is het bedrijf waarmee we samenwerken om creditcard- en bankpasbetalingen op een veilige, beveiligde en snelle manier te verwerken.
  • Bepaal de kosten van het lidmaatschap en bepaal of mensen maandelijks of jaarlijks betalen. Wilt u meerdere soorten lidmaatschappen aanbieden met toegang tot verschillende soorten inhoud? Voeg voor elk afzonderlijk afzonderlijke Premium Content-blokken toe om meerdere lidmaatschapsopties te creëren.
  • Voeg inhoud die bij dit specifieke lidmaatschap is inbegrepen toe aan het Premium Content-blok. Je voegt inhoud toe met blokken en je kunt zoveel blokken toevoegen aan het Premium Content-blok als je wilt.
  • Als je volgers wilt laten kiezen voor het ontvangen van nieuwe premium-inhoud via e-mail, schakel je de optie 'Berichten via e-mail' in de instellingen van je betaalde lidmaatschap in. Uw lidmaatschapsbetalingen worden verwerkt door een WordPress.com-functie genaamd Terugkerende betalingen, die een naadloze verwerking van creditcards en betaalpassen voor het Premium Content-blok mogelijk maakt.

En zomaar, je bent een ledenorganisatie! Deel uw nieuwe lidmaatschapsaanbod met uw netwerk – sociale media, e-mail en mond-tot-mondreclame zijn allemaal geweldige plaatsen om te beginnen – en begin met het opbouwen van uw volgers samen met uw stabiele, terugkerende inkomsten.