Verbeterde offline publicatie


De beste technologie is onzichtbaar en betrouwbaar. Je vergeet bijna dat het er is, omdat dingen gewoon werken. Slechte technologie verdwijnt nooit op de achtergrond – het is altijd zichtbaar en erger nog, het staat je in de weg. We stoppen zelden om te denken "Mijn, wat een goede wifi!" Maar we merken zeker wanneer de wifi dubieus is.

Goede technologie in een app vereist solide offline ondersteuning. Een WordPress-app zou je een naadloze, betrouwbare berichtervaring moeten bieden, en je hoeft je geen zorgen te maken of je online of offline bent tijdens het gebruik van WordPress Mobile. En als we ons werk goed hebben gedaan, hoeft u dat niet te doen!

We hebben allemaal minder zorgen in het leven nodig, dus als u daar nog niet naartoe bent gegaan https://apps.wordpress.com/get/ om de apps te downloaden.

Offline publiceren

Onderweg en zonder verbinding? Geen zorgen! De apps onthouden nu uw keuzes en zodra u weer online bent, wordt uw inhoud opgeslagen en gepubliceerd zoals gevraagd. Maar als je van gedachten bent veranderd over het publiceren van een bericht terwijl je nog steeds offline bent, kun je het nog steeds veilig annuleren.

De nieuwe stroom van offline publiceren.

Deze verbeterde publicatiestroom wordt geleverd met een vernieuwde gebruikersinterface voor de status van uw bericht. Je kunt duidelijk zien welke berichten in behandeling, opslaan of publiceren zijn.

Soepeler berichten sturen

We hebben verschillende meldingen verwijderd die werden gepresenteerd terwijl u offline was. Voor deze blokkerende meldingen moest u actie ondernemen, maar vaak werden geen inzichten gegeven in wat het probleem was of hoe dit kon worden opgelost.

Ze zijn vervangen door contextuele niet-blokkerende berichten, zowel in de gebruikersinterface als in berichten die recht boven de werkbalk verschijnen.

Als gevolg hiervan ziet u minder storende en niet-informatieve meldingen en meer inline en informatieve berichten, zoals die hierboven worden weergegeven.

Waarborgen

We hebben ook enkele beveiligingen toegevoegd om ervoor te zorgen dat er geen verrassingen zijn!

U kunt offline publiceren annuleren.

Als u berichten wijzigt die zijn gepland voor publicatie, wordt de publicatie-actie geannuleerd. Maak je echter geen zorgen – je kunt het bericht altijd verzetten voor publicatie.

Alle opgeslagen en publicatiewerkzaamheden in de wachtrij worden geannuleerd als uw apparaat langer dan 48 uur offline blijft. We willen dat je de volledige controle hebt over wat er wordt gepubliceerd en wanneer.Source link