Verbeterde navigatie in de WordPress-apps


Een app moet intuïtief te gebruiken zijn, zodat u kunt doen wat u moet doen terwijl u haast heeft of onderweg bent. De nieuwste versies van de Mobiele apps voor Android en iOS worden gereorganiseerd op basis van hoe u ze daadwerkelijk gebruikt. Publiceren en vinden wat je nodig hebt, is nog nooit zo snel geweest, dus je kunt minder tijd besteden aan jagen en tikken – en meer aan creëren en boeien.

Hoe hebben we besloten over deze wijzigingen? We hebben onze apps geanalyseerd op pijnpunten en moeilijk uit te voeren taken. We hebben de gegevens bekeken en met mensen gesproken over welke functies voor hen het belangrijkst zijn. We interviewden WordPress-gebruikers en lieten hen prototypes zien. Al deze veranderingen komen voort u – bedankt!

Minder tabbladen voor snellere focus

We hebben de app vereenvoudigd in drie hoofdgedeelten die zijn gericht op de belangrijkste dingen die u elke dag doet: uw site beheren, geweldige inhoud vinden en lezen en op de hoogte blijven van meldingen.

Uw account, waar het zou moeten zijn

Mensen verwachten accountinformatie en instellingen te vinden in de rechterbovenhoek, dus daar is het nu: ga naar je profiel en account door naar de Mijn website scherm en tik op uw foto. Het is waar je het verwacht wanneer het nodig is, en uit de weg wanneer je het niet nodig hebt.

Begin nu met tekenen

Er is één knop om op te tikken om nieuwe berichten of pagina's te maken. Het is groot. Het is roze. Er staat een plusteken op. Het staat altijd op de Mijn website scherm, wachtend. Tik erop en typ weg!

De links die u het meest gebruikt, helemaal bovenaan

Er zijn veel dingen die u met uw site kunt doen, maar sommige dingen doet u vaker dan andere: controleer statistieken, bewerk berichten, upload foto's. We hebben koppelingen naar die acties groot gemaakt en we hebben ze bovenaan de lijst geplaatst Mijn website scherm, direct onder een meer prominente sitenaam en logo.

Content discovery, op jouw manier

Je ziet nu geweldige inhoud van de sites die je volgt zodra je de Reader opent. Gebruik de bovenste tabbladen om te schakelen tussen verschillende inhoudsstromen, of beperk de zaken met de filterbalk als je alleen geïnteresseerd bent in specifieke sites of tags.

Zorg ervoor dat u uw app heeft geüpdatet om de verbeteringen te zien. De Mobiele WordPress-apps zijn gratis en beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten. Als u vragen of feedback heeft, kunt u rechtstreeks vanuit de app contact met ons opnemen Mijn website, tik op je profielafbeelding → Help & OndersteuningNeem contact op.

Velen van u bouwen in toenemende mate uw sites en lezen andere sites op mobiele apparaten, dus we zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze apps gebruiksvriendelijker te maken. Pas op voor aankomende veranderingen die het sitebeheer stroomlijnen en de leeservaring verder verfijnen!Source link