Rol uw Twitter-threads uit in WordPress


Heb je ooit een Twitter-thread geschreven en wenste je dat je er een blogpost van kon maken? Je kan nu doe het in seconden.

Het schrijven van Twitter-threads, ook wel bekend als tweetstorms, kan een geweldige manier zijn om je gedachten te verhelderen: door elke alinea onder de 280 tekens te houden, moet je je concentreren op je bericht.

Discussies zijn geweldig voor betrokkenheid en plotselinge uitbarstingen van inspiratie. Maar zou het niet fijn zijn om, als de draad klaar is, een snelle manier te hebben om het volledige gesprek op één plek vast te leggen: één pagina om te lezen, één link om te delen, al uw gedachten vastgelegd op een website waarvan u de eigenaar bent?

Nu, wanneer jij sluit een tweet in die deel uitmaakt van een grotere thread, ziet u een nieuwe knop 'Uitrollen' op de blokwerkbalk. Klik of tik erop om de hele thread in je bericht te importeren.

Publiceer de hele thread als één gemakkelijk te lezen bericht – en aangezien WordPress geen tekenlimiet heeft, voeg je extra gedachten toe die in de tussentijd zijn opgedoken!

Oorspronkelijk getweet door WordPress.com (@wordpressdotcom) Aan 17 juli 2020.

We hopen dat je ervan gaat genieten deze nieuwe manier om van uw WordPress-site de canonieke plaats te maken voor alles wat u publiceert – laat een opmerking achter als u vragen heeft, suggesties voor hoe we het u gemakkelijker kunnen maken om inhoud te delen tussen uw site en andere platforms, of als u wilt delen een link naar een post die begon als een Twitter-thread!Source link