Quick Survey on Injuries in Judo


Hallo mensen,

Een student van ons doet een kort onderzoek naar letsels bij amateur-judo als onderdeel van een onderzoeksproject voor zijn studies. Als iemand geïnteresseerd is in het helpen van een mede-Judoka, staan ​​hieronder de details en link:

Hallo daar,

Mijn naam is Joss Barratt en ik voer een vragenlijstonderzoek uit over blessures bij amateur-judospelers. Ik nodig je uit om deel te nemen aan dit onderzoek. Om deel te nemen, volg de link naar de anonieme online vragenlijst van Survey Monkey, het duurt ongeveer 10 minuten om in te vullen. Ik heb een informatieblad bijgevoegd op de welkomstpagina die alle details bevat over wat deelname inhoudt. Als je wilt deelnemen, gebruik dan de onderstaande link.

https://www.surveymonkey.co.uk/r/J2JRJFS

Als je vragen hebt, neem dan contact met me op via j.barratt@uco.ac.uk.

Bedankt,

Joss Barratt

Primaire onderzoekerView Reddit by efficientjudoView Source