Publiceren naar WordPress van Bear Just Got Better


Delen is een kernonderdeel van de iOS-ervaring, en WordPress zet zich in om mensen te helpen hun verhalen, producten of diensten vrij en op grote schaal te delen. Dus toen de fijne mensen bij Shiny Frog-makers van de uitstekende schrijf-app Beer– gevraagd om een ​​gemakkelijkere manier om Bear-aantekeningen in WordPress-berichten te veranderen, hebben we enthousiast ja gezegd. We hebben samengewerkt om een ​​geweldige publicatie-ervaring te creëren, en vandaag hebben Bear en WordPress beide app-updates die deze nieuwste en beste integratie bevatten.

Ga je gang, probeer het eens!

Een schermopname van 10 seconden over het proces van het delen van een notitie van Bear naar WordPress

De Bear- en WordPress-apps werken naadloos samen om van uw notitie een volledig opgemaakte blogpost te maken.

  • Update uw Beer en WordPress apps om ervoor te zorgen dat u de nieuwste versies gebruikt.
  • Open Bear en tik op het pictogram Delen rechtsboven in een notitie.
  • Tik op WordPress in de bovenste rij met opties (leren hoe u app-extensies inschakelt op iOS).
  • De WordPress-app opent en bereidt een nieuwe blogpost voor met de inhoud van uw notitie, compleet met de juiste opmaak van kopjes, koppelingen, opmaak, lijsten en zelfs foto's.

Om je blogpost automatisch een titel te geven, moet je Bear-notitie beginnen met een H1. U bent er helemaal klaar voor – het enige dat u hoeft te doen, is publiceren.

Hoe we het deden

Als je nieuwsgierig bent naar de technische details: ons mobiele team heeft de app bijgewerkt om te ondersteunen TextBundle bestanden die worden gedeeld met andere apps. Aan Bear's einde weet de app nu dat WordPress voor iOS TextBundle ondersteunt en automatisch notities in die indeling deelt.

TextBundle is gemaakt voor het delen van platte tekstbestanden met bijlagen zoals foto's en omdat het is gebouwd op een open standaard, kunnen andere ontwikkelaars hun apps ermee integreren. Als u een app-ontwikkelaar bent die uw WordPress-publicatie-ervaring wil verbeteren, kunt u beginnen met Shiny Frog's open source bibliotheek van TextBundle, dezelfde die wordt gebruikt in WordPress voor iOS.

Eindelijk, als je deze nieuwe integratie uitprobeert, laat ons dan weten wat je ervan vindt! Download de mobiele WordPress-app voor iOS en Android.Source link