Pride Month vieren met Out in Tech


Fijne Pride Maand! Afgelopen jaar, Heb ik bronnen gedeeld en organisaties gemarkeerd die geweldig werk doen in de LGBTQ + -gemeenschap. Dit jaar wil ik je graag meer vertellen over Uit in Tech, een organisatie waarmee Automattic de afgelopen vier jaar samenwerkt. Ik kan met trots zeggen dat de Queeromattic Employee Resource Group – een door medewerkers geleid collectief voor LGBTQ + -initiatieven bij Automattic – dit jaar dit partnerschap voor het eerst co-sponsort.

"We zijn een wereldwijde non-profit gemeenschap van 40.000 leden die werken aan een wereld waarin LGBTQ + -machten mondig zijn, goed vertegenwoordigd in de technologie-industrie, en volledige leiding hebben, van stagiair tot CEO", zegt Gary Goldman, de Senior Program Director van Uit in Tech. Als Queeromattic Lead heb ik het geluk gehad te profiteren van de geweldige en krachtige gemeenschap die Out in Tech heeft gecreëerd via hun Qorporate Roundtables, levendige Slack-gemeenschap, en virtuele hangouts in het licht van COVID-19. Het geeft me veel vreugde om in dit recente interview met Gary meer over Out In Tech met jullie te delen.

V. Vertel ons iets over uzelf! Hoe identificeert u zich? Hoe ben je begonnen met Out in Tech?

Ik identificeer me als een homoseksuele man. Voor Out in Tech werkte ik vijf jaar als consultant van de Verenigde Naties in gegevensbeheer. In die tijd was ik vrijwilliger voor Out in Tech als hoofd van de afdeling New York. Het was een droom die uitkwam om over te schakelen naar een medewerker en voor mij te werken actueel favoriete organisatie die er is.

V. Kun je opwindende dingen delen die Out in Tech heeft gepland voor Pride?

De onbezongen helden van de LGBTQ + -gemeenschap zijn de activisten die op de grond werken in de meer dan 70 landen waar vreemd zijn illegaal is (en soms zelfs bestraft met de dood).

Op 20 juni bouwen we WordPress.com-websites voor 10 ongelooflijke organisaties in deze landen; ze zijn van plan deze sites te gebruiken om te pleiten voor beleidswijziging, hun gemeenschap te laten groeien en fondsen te werven.

We organiseren ook een virtuele Pride-serie in de tweede week van juni voor degenen die werken in klantervaring (10 juni) evenals een dag met workshops voor mensen die momenteel op de arbeidsmarkt navigeren (13 juni). Bezoek voor meer informatie outintech.com.

V. Is er één persoon die u in de loop van de jaren heeft geholpen (of een project waaraan u heeft gewerkt) die opvalt in uw geheugen?

Ik heb gemerkt dat veel mensen in de LGBTQ + tech-gemeenschap graag hun vaardigheden willen inzetten om de wereld een betere plek te maken.

Derrick Reyes was een vroege ontvanger van de Out in Tech Coding Scholarship. Sinds hun afstuderen gebruiken ze hun nieuwe vaardigheden om een ​​ongelooflijk bedrijf te creëren Queerly Health, waarmee u LGBTQ + -vriendelijke gezondheids- en welzijnsbeoefenaars kunt vinden en boeken. Het was een echt rond moment om hen in januari als panellid te verwelkomen op een Out in Tech-evenement.

V. Heeft samenwerking met Automattic uw werk geholpen?

Deze samenwerking is gemaakt allemaal het verschil in het werk van Out in Tech, en dat is geen understatement. Toen ik een consultant van de Verenigde Naties was, reisde ik naar tientallen landen waar LGBTQ + verboden is en waar activisten een digitaal platform nodig hadden om hun stem te versterken.

WordPress heeft die visie werkelijkheid gemaakt.

Sinds 2017 heeft het Out in Tech Digital Corps meer dan 100 WordPress.com-websites gebouwd voor activisten in meer dan 50 landen.

Automattic biedt deze activisten gratis hosting, thema's en domeinen. We hebben ook Automatticians die ons technisch ondersteunen tijdens de Digital Corps build days – een speciale shout-out voor Mindy Postoff, die al meer dan 10 build-dagen heeft gehad!

Simpel gezegd, Out in Tech wordt mogelijk gemaakt door Automattic, en we zijn Marlene Ho, Megan Marcel en Matt Mullenweg ongelooflijk dankbaar dat ze dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

V. In deze tijd waarin organisaties zich hebben gericht op digitale evenementen, kunt u ons iets vertellen over uw virtuele evenementen en andere manieren om deel te nemen in uw gemeenschap?

De missie van Out in Tech is het creëren van kansen voor onze leden om hun carrière te bevorderen, hun netwerken te laten groeien en technologie in te zetten voor sociale verandering. Tijdens COVID-19 doen we dat nog steeds, maar digitaal.

Elke week hebben leden de mogelijkheid om te horen van tientallen bedrijven die actief inhuren en om met elkaar te netwerken tijdens Queer en Trans People of Color (QTPOC) socials en zelfs RuPaul's Drag Race kijkpartijen. We hebben ook virtuele evenementen met prominente technische leiders van LGBTQ +, zoals Arlan Hamilton, de oprichter van Backstage Capital, en Jeff Titterton, de chief marketing officer van Zendesk.

Als het gaat om het inzetten van technologie voor sociale verandering, hebben 100 vrijwilligers websites gebouwd voor organisaties in onder meer Senegal, Oeganda, Nigeria en Zimbabwe, en we doen het opnieuw in juni. Dit voorjaar verbond ons mentorschapsprogramma acht weken lang 83 LGBTQ + -jongeren met technische mentoren. Ze studeren eind deze maand af en we hopen dat sommigen van jullie die dit lezen, hen als stagiaires zullen aannemen!

V. Waar kijk je naar wanneer je samenwerkt met organisaties en LGBTQ + -activisten over de hele wereld?

Out in Tech accepteert doorlopend aanvragen van LGBTQ + -groepen op elk continent. Wanneer ons Digital Corps-leiderschapsteam applicaties beoordeelt, beoordelen ze vier hoofdcriteria:

  • Heeft de LGBTQ + -organisatie een goede reden om een ​​website nodig te hebben? Dit kan variëren van het moeten crowdsourcen van input van de gemeenschap tot het aanvragen van subsidies.
  • Hebben ze al een website en hebben ze alleen een opknapbeurt nodig? We selecteren alleen organisaties die ofwel geen bestaande aanwezigheid op het web hebben, ofwel wier website een grote uitdaging is om te navigeren.
  • Bestaat de organisatie al meer dan een jaar? We willen ervoor zorgen dat de groepen die we steunen, gevestigd zijn en lang blijven hangen nadat we hun glanzende nieuwe website hebben gebouwd.
  • Heeft de organisatie ten minste een paar vrijwilligers om de website actief en up-to-date te houden zodra we een gebruikershandleiding voor hen hebben bezorgd? We volgen en controleren regelmatig welke sites actief zijn en hoe ze worden gebruikt. Dit helpt ons om onze inspanningen om de wereldwijde LGBTQ + -gemeenschap te verenigen voortdurend te verbeteren.

Gemeenschap is zo belangrijk, vooral in deze tijden, en ik ben dubbel dankbaar voor mensen zoals Gary die de LGBTQ + -gemeenschap sterk hebben gehouden. Welke organisaties viert u deze maand? Hoe creëer je een gemeenschap van veraf? Deel in de reacties hieronder!

Bij WordPress.com streven we ernaar een platform te zijn dat publicatie democratiseert, zodat iedereen zijn verhalen kan delen ongeacht inkomen, geslacht, politiek, taal of waar ze in de wereld wonen. Deze maand herinnert ons er goed aan waarom we hard werken om het open web uit te breiden.Source link