PHP 7.4 is net uitgekomen, net als onze PHP-versieschakelaar


PHP is nog steeds een van de meest populaire talen die worden gebruikt om het web te bouwen. De nieuwste versie, PHP 7.4, is vandaag vrijgegeven – en klanten van het Business- en eCommerce-abonnement kunnen ervoor kiezen om deze meteen te gebruiken.

WordPress.com-sites gebruiken standaard PHP 7.3 – het is nog steeds onze aanbevolen versie, omdat het op alle WordPress.com op stress is getest – maar als u een site in het Business- of eCommerce-abonnement hebt en op de technologische voorsprong wilt staan , kunt u ervoor kiezen om onmiddellijk over te schakelen naar versie 7.4.

Ga naar Mijn site> Beheer> Hostingconfiguratie om de nieuwe PHP Version Switcher te vinden:

Kies op welke PHP-versie u uw site wilt uitvoeren, klik op de knop "PHP-versie bijwerken" en voilà.

(Opmerking: alle sites met eCommerce-abonnementen kunnen nu meteen overstappen. Sites in het Business-plan moeten een actieve plug-in of een aangepast thema hebben om de PHP-versieswitcher te gebruiken.)

PHP is geëvolueerd met elke versie 7-release en PHP 7.4 belooft de sterkste prestaties ooit te hebben. Het zal uiteindelijk alle WordPress.com-sites van stroom voorzien, maar zakelijke en e-commerce-klanten kunnen vandaag profiteren van de update!Source link