Noedelgeveerde vloer met zwembad: een goedkoper alternatief?


Dit kwam tijdens een gesprek op r / bjj aan de orde, dus ik denk dat ik het hier ook wil noemen.

Het is mijn begrip dat bij het springen van vloeren – naast de tatami – het duurste item de "lente" is. Juiste gymnastiekveren kunnen behoorlijk duur zijn … zoals schuimblokken kunnen zijn.

Ik heb een paar mensen jumbo pool-noedels zien gebruiken, in schijven gesneden. Ik geloof dat dit de goedkopere optie zou zijn.

Over goedkopere opties gesproken: terwijl tatami het ideale oppervlak is, vraag ik me soms af of andere (goedkopere) opties misschien niet geschikt zijn, zoals een vinyl zeildoek over een laag tapijtpolstering.

Natuurlijk, ze zouden langzamer zijn, maar zolang ze niet doorzakken, zouden de kostenbesparingen de moeite waard kunnen zijn. Ik heb niet te veel vertraging opgemerkt in de bjj-academies (die dat soort matten gebruiken) maar YMMVView Reddit by bozo78View Source