Nieuw thema: Twenty Twenty


We zijn verheugd om dat aan te kondigen Twenty Twenty – het nieuwe standaardthema van WordPress ontworpen door Anders Norén– is beschikbaar voor alle WordPress.com-sites.

Twenty Twenty is ontworpen met de flexibiliteit van de nieuwe WordPress Editor in de kern. Als u het wilt gebruiken voor een organisatie of een bedrijf, kunt u kolommen, groepen en media combineren om dynamische lay-outs te creëren die pronken met uw services of producten. Als je het wilt gebruiken voor een traditionele blog, maakt de gecentreerde inhoudskolom en de overwogen typografie het ook daar perfect voor.

Het is ook ontworpen en ontwikkeld om maximaal te profiteren van de creatieve vrijheid die door de blokeditor wordt mogelijk gemaakt. Extra aandacht is besteed aan de kolommen en groepsblokken, die kunnen worden gecombineerd tot indrukwekkende bestemmingspagina's met ingewikkelde blokkenlay-outs. Twenty Twenty bevat volledige editorstijlen voor de blokeditor, dus wat u in de editor ziet, komt vrijwel exact overeen met het eindresultaat.

Meer informatie over het nieuwste standaardthema van WordPress hier, of bekijk de demo-site!Source link