Mijn wedstrijden van afgelopen weekend!


[I competed last weekend](https://www.youtube.com/watch?v=8f3gJm3-Zfc), train ik voornamelijk BJJ, maar train Judo een paar keer per week wanneer mogelijk op Shobu Judo in Columbus GA. De vader van mijn sensei Alfred Schmitt is net de dag ervoor overleden. Onlangs ontving hij de USJA Lifetime Achievement-prijs. Hij werkte met enkele belangrijke legendes in Judo en JJ, waaronder Kimura. Zijn favoriete zet was Tai-Otoshi en ik won een wedstrijd die de overstap probeerde (zag er slordig uit). Ik weet dat hij me die dag vanuit de hemel in de gaten hield.

& # X200B;

Kanttekening, in mijn laatste partij scheurde mijn uniform slecht (goedkoop enkelvoudig weefsel dat ik geleend had toen ik mijn gi die dag was vergeten). Gelukkig liet een aardige man me zijn blauwe gi lenen.View Reddit by BandakaView Source