Meer statistieken, betere statistieken, snellere statistieken: een hele nieuwe mobiele ervaring


Als je op mij lijkt, is Stats een van je meest bezochte schermen in je WordPress-app – we willen allemaal weten dat mensen aan het lezen zijn! Of u nu iOS of Android gebruikt, de nieuwste versies hebben Stat-updates die u sneller nuttige gegevens opleveren. Updates van de lay-out, beschikbare statistieken en hoe ze achter de schermen worden behandeld, betekenen dat u kunt aanscherpen wat het belangrijkste voor u is en voor de groei van uw site.

Wat is er nieuw?


Gloednieuw ontwerp

Statistieken hebben een facelift! De cijfers zijn gemakkelijker te lezen, gemakkelijker te vergelijken en gemakkelijker te volgen in de loop van de tijd.


Pas uw statistieken aan

Blogger die een oogje wil houden op het aantal volgers, een bedrijfseigenaar die een snelle update van de dagelijkse weergaven wil ontvangen? Met Insights Management kunt u kiezen welke statistieken u wilt opnemen, zodat uw updates in één oogopslag bevatten wat u het belangrijkst vindt. (Deze functie is momenteel alleen beschikbaar op Android en binnenkort beschikbaar voor iOS.)


Nul in tijdsperioden

Gebruik de nieuwe speciale datumbalk op de dagen, weken, maanden en jaartabbladen om datumbereiken te verkennen.


Statistieken in één oogopslag

Uw Insights-tabblad is nu geoptimaliseerd voor snelle updates, zodat u belangrijke informatie over de prestaties van uw site op één scherm kunt krijgen.


Hoe vind ik dit?

Update uw app naar de nieuwste versie. Je kunt ze vinden hier, of in je Apple Store of Google Play. En dat is het! Ga naar Stats voor al uw sites voor een nieuwe en verbeterde analyse-ervaring.

We begrijpen hoe belangrijk statistieken zijn – we runnen ook websites! – dus we werken er altijd aan om ze te ontwikkelen en te verbeteren. We horen graag van je ervaringen met de nieuwste en beste!Source link