Introductie van zes nieuwe zakelijk georiënteerde thema's


Vandaag zijn we verheugd om zes nieuwe thema's met een ondernemende draai aan te kondigen: Calm Business, Elegant zakendoen, Vriendelijke zaken, Modern zakendoen, Professioneel zakendoen, en Geavanceerde zaken.

Ontworpen door Takashi Irie, is elk thema in deze collectie gebaseerd op een schone, gemakkelijk te navigeren lay-out die goed geschikt is voor een breed scala van bedrijven – maar met zes unieke stijlen en tonen is er een versie die bij uw onderscheidende merk past.

Het slanke minimalisme van Modern zakendoen brengt focus naar uw high-end modefotografie; Geavanceerde zaken brengt een humeurig palet en gestileerde typografie om de stijl van je chique restaurant aan te vullen.


Calm Businesss zachtheid komt overeen met de vredige toon van je kleine yogastudio, terwijl en Vriendelijke zaken voegt subtiele maar opbeurende aanrakingen toe om een ​​uitnodigend online huis te creëren voor je hobbykwekerij.


Niet te verslaan, Professioneel zakendoen is solide en geaard om de integriteit van uw accountantskantoor te weerspiegelen, en Elegant zakendoen‘s combinatie van warmte en verfijning maakt het een perfecte pasvorm voor coffeeshops.


Elk thema heeft een opvallende accentkleur die u kunt aanpassen aan de merkidentiteit van uw bedrijf.

Ze bevatten ook allemaal volledige ondersteuning voor de nieuwe WordPress block-editor, zodat u een breed scala aan inhoud voor uw site kunt maken.

U kunt meer informatie over elk van deze thema's in onze vitrine!Source link