Importeer uw WordPress-site naar WordPress.com – inclusief thema's en plug-ins


Het is mogelijk geweest om uw berichten, afbeeldingen en andere inhoud te exporteren naar een exportbestand en deze inhoud sinds de begindagen van WordPress over te zetten naar een andere WordPress-site.

Selecteer WordPress in de lijst met opties om uw site te importeren.

Deze eenvoudige WordPress-import verplaatste inhoud, maar bevatte geen andere belangrijke dingen zoals thema's, plug-ins, gebruikers of instellingen. Uw geïmporteerde site zou dezelfde pagina's, berichten en afbeeldingen hebben (geweldig!) Maar ziet er heel anders uit en werkt dan de manier die u of uw gebruikers verwachten (minder geweldig).

Er is een reden die in de verleden tijd is geschreven: klanten van WordPress.com kunnen nu alles kopiëren van een zelf-gehoste WordPress-site – inclusief thema's en plug-ins – en een carbon copy maken op WordPress.com. U kunt profiteren van alle functies van uw bestaande site, plus de voordelen van onze snelle, veilige hosting tal van functies, en onze klantenservice van wereldklasse.

Selecteer "Everything" om uw volledige WordPress-site te importeren naar WordPress.com.

Om u voor te bereiden op uw import, meldt u zich aan voor een WordPress.com-account – als u thema's en plug-ins wilt importeren, selecteer dan het Business- of eCommerce-abonnement – en installeer Jetpack (gratis) op uw door uzelf gehoste site om deze te koppelen aan WordPress.com. Ga naar om de daadwerkelijke import te starten Hulpmiddelen → Importeren in uw WordPress.com-dashboard.

Leun dan achterover en ontspan terwijl wij ervoor zorgen dat uw oude site naar een nieuwe zonnige plek op WordPress.com wordt verplaatst. We laten je weten wanneer het klaar is om te rollen!Source link