Ik ben bij de VS Judo Senior Nationals, AMA


Ik zit in Round Rock, Texas, net ten noorden van Austin. Shiai was gisteren (ik deed mee aan Veterans 3 division, -90kg) en kata is vandaag.

Ik heb gemerkt dat er niet veel informatie beschikbaar is over het toernooi, dus als je vragen hebt, laat het me weten!

Ik had veel plezier, absoluut de reis waard. Er waren slechts twee andere jongens in mijn divisie, dus we deden Robin om, typerend voor de veteranen divisies. Grotere divisies werden dubbel geƫlimineerd met een herhaling die eindigde in het bekende dubbele bronzen medaillevenement.

Ik moest een foto maken met Jimmy Pedro (https://www.instagram.com/p/BiuEW7pHz-6/), ontmoette Nick del Popolo (super aardig), zag Angelica Delgado en Adonis Diaz strijden, ontmoette Serge Bouyssou. Ik zag Travis Stevens ook, maar hij leek bezig, dus ik kreeg geen foto met hem.

De Senior Elite was een allegaartje – bijvoorbeeld dames -44 kg en -48 kg werden beide onbetwist. De finale voor mannen + 100kg was geen goed voorbeeld van goed judo. Hoogtepunten waren de 66 kg finale voor mannen tussen Ryan Vargas (de jonge kerel die drie wedstrijden won op het wereldkampioenschap met voornamelijk newaza) en Ala El Idrissi. El Idrissi ving Vargas met een mooie draaiende ingang harai Goshi en landde hem plat op zijn rug.

Kijken naar Angelica Delgado concurreerden was een eye-opener. Haar intensiteit was een niveau boven alle anderen in haar divisie. Ik denk dat ze ook in gewicht aan het vechten was – gisteren was ze 57kg en ik ben er vrij zeker van dat ze vecht tegen 52kg in het internationale circuit.

De beginnende, bruine gordel en meesters divisies waren ook cool. Veel bruine riemen deden twee divisies, ofwel bruin en senior elite of bruin en meesters.

Goed georganiseerd, goede locatie, goed hotel, complimenten aan de Amerikaanse Judo. Geen problemen bij het inchecken of afwegen of iets dergelijks.

Laat het me weten als je vragen hebt!View Reddit by jonahewellView Source