Hoofdgebruikers zijn blij: u heeft SFTP- en databasetoegang


Drie nieuwe hulpprogramma's voor hostingbeheer geven u directe toegang tot de bestanden en gegevens van uw site.

Heeft een site een zakelijk of e-commerceplan? Nu hebt u drie nieuwe manieren om uw WordPress.com-site aan te passen: SFTP-toegang, databasetoegang en PHP-versieomschakeling geven u achter de schermen toegang tot de moeren en bouten van uw site, wat meer vrijheid en flexibiliteit betekent dan ooit tevoren . Als u ooit bent vastgelopen bij het proberen uw WordPress.com-site te wijzigen omdat u bestandswijzigingen niet handmatig kon uploaden of iets uit uw database kon verwijderen, wordt websitebeheer een stuk eenvoudiger.

U vindt al deze functies in een nieuw gedeelte van uw dashboard: Beheer> Hostingconfiguratie.

Het configuratiescherm voor hosting

SFTP-gegevens

SFTP is een veilige manier om toegang te krijgen tot de bestanden en mappen op uw WordPress.com-site met behulp van een programma op uw lokale computer zoals Filezilla. Sommige aangepaste plug-ins en thema's vragen u om specifieke mappen te maken of bestanden toe te voegen via SFTP. Hoewel veel van die taken kunnen worden uitgevoerd met tools die al in uw WordPress.com-dashboard zijn ingebouwd, kunnen mensen die graag SFTP gebruiken nu SFTP-toegang hebben, zodat ze deze wijzigingen rechtstreeks kunnen aanbrengen. Bekijk onze stapsgewijze handleiding starten.

Toegang tot database

Bij WordPress.com optimaliseren we uw database regelmatig, zodat u dat niet hoeft te doen, maar er kunnen nog steeds momenten zijn waarop u een efficiënte manier nodig hebt om gegevens te wijzigen, zoals het opschonen van alle tabellen die zijn gemaakt met een plug-in die u hebt verwijderd. Toegang krijgen tot de database van uw site is een effectieve manier om dit te doen.

Databasetoegang is een krachtig hulpmiddel, dus als u helemaal niet zeker bent over het werken met een database, neem dan contact op met onze Geluk Ingenieurs! Als u niet bekend bent met databases, kunt u ook informatie over aan de slag gaan in onze Help-documentatie.

PHP-versie schakelen

PHP is nog steeds een van de belangrijkste talen die worden gebruikt om het web te bouwen en onlangs is een nieuwe versie, PHP 7.4, uitgebracht. WordPress.com-sites draaien momenteel PHP 7.3, dat uitgebreid is getest op alle WordPress.com, maar sites met Business- of e-commerceplannen kunnen onmiddellijk overschakelen naar versie 7.4. Kom meer te weten.

Omdat je met deze nieuwe hulpprogramma's wat van de code en gegevens van je site kunt gebruiken, zul je vanaf het dashboard een link voor ons ondersteuningsteam vinden, zodat je hulp kunt krijgen als je die nodig hebt. Veel plezier onder de motorkap, krachtige gebruikers!



Source link