Hoe u uw lessen online kunt verplaatsen – en ze in rekening kunt brengen


We zijn er trots op dat we over de hele wereld vele websites hosten voor taalleraren, yogascholen en persoonlijke fitnesscoaches.

Het is spannend om te zien hoe docenten en consultants in verschillende branches creatief worden met hun online aanbod: taalleraren voeren 1: 1-sessies om studenten te helpen bij het verbeteren van de uitspraak, yogastudio's livestream-groepssessies en instructeurs leiden het schrijven van bootcamps via Zoom breakout rooms. Zelfs mijn eigen krachttrainer houdt toezicht op mijn trainingen – ik start de camera op mijn telefoon, plaats hem tegen de muur en doe deadlifts terwijl hij toezicht houdt.

Vorig jaar zijn we gestart Terugkerende betalingen om makers, consultants, kleine bedrijven en andere professionals te ondersteunen bij het opzetten van betrouwbare inkomstenstromen. We waren erg blij om te ontdekken dat online docenten die deze functie gebruiken ook goed gedijen!

Marta rent bijvoorbeeld Docent Spaans Barcelona, een Spaanse taalschool gevestigd in – je raadt het al! – Barcelona. Ze biedt 1: 1-sessies en lessen in een coworking-ruimte in de wijk Gracia in de stad. Voor klanten die elkaar niet persoonlijk kunnen ontmoeten, organiseert ze online privélessen, beschikbaar met een abonnement. Ze biedt drie abonnementen om aan de verschillende behoeften van haar studenten te voldoen.

Klaar om je eigen abonnementsservice op te zetten of je bestaande lessen online te verplaatsen? Hier is een korte handleiding om u op weg te helpen met de juiste tools, zodat u zich kunt concentreren op het bieden van de best mogelijke educatieve omgeving.

Stel vandaag nog uw online les in

Hieronder bespreken we de stappen die u kunt nemen om uw lessen of privélessen aan de gang te krijgen met de functie Terugkerende betalingen. We raden ook tools aan om het plannen van 1: 1-sessies en het beheren van uw lessen gemakkelijker te maken, zoals het Calendly-blok en verschillende tools voor videoconferenties.

1. Maak een “Abonneer” -pagina om uw klas of dienst te promoten

U moet uw klanten ervan overtuigen dat uw abonnement de moeite waard is. Een typische manier om dit te doen is met een "Abonneer" -pagina waar u de voordelen van uw diensten uitlegt.

Kijk eens naar de "Deelnemen" pagina Aan Longreads.com, een online publicatie die non-fictie verhalen op het internet publiceert en beheert en verhalen financiert met lidmaatschappen:

Een paar tips om je aanbod onweerstaanbaar te maken:

  • Focus op de voordelen voor de klant.
  • Bied een paar abonnementsopties, zoals lessen met verschillende frequenties en tegen verschillende prijspunten.
  • Voeg getuigenissen toe als je kunt – mensen lezen graag recensies.

Maak deze pagina door naar te gaan Mijn sites → Pagina's → Nieuw toevoegen.

2. Voeg een abonnement toe met de functie Terugkerende betalingen

Met terugkerende betalingen kunt u hernieuwbare betalingen maken. Uw abonnees voeren hun creditcardgegevens in en worden vervolgens elke maand of elk jaar automatisch in rekening gebracht.

Terugkerende betalingen zijn momenteel beschikbaar op een van onze betaalde abonnementen. Om aan de slag te gaan, moet u een Stripe-account maken, een wereldwijde service voor geldoverdracht. We werken samen met Stripe om ervoor te zorgen dat betalingen veilig op uw bankrekening terechtkomen.

U kunt binnen vijf minuten beginnen met het verzamelen van terugkerende betalingen.

Zoek op de pagina 'Abonneren' die u hierboven heeft gemaakt naar het blok 'Terugkerende betalingen':

Nadat u op 'Verbinden met Stripe' heeft geklikt, kunt u uw bestaande Stripe-account koppelen of een nieuw account maken.

Nu kunt u uw eerste abonnement aanmaken.

Stel de prijs, frequentie in (we raden maandelijks aan om te beginnen) en de titel van uw abonnement, zoals Bootcamp schrijven, 3 breakout-sessies / maand of Conversational French for Beginners, 4 lessen / maand.

Dat is het! Uw abonnement is nu aangemaakt. Zodra u de pagina heeft gepubliceerd en uw Stripe-account heeft geactiveerd, kunnen uw klanten zich abonneren op deze service.

Abonnementen zijn betrouwbaar: uw abonnees worden automatisch in rekening gebracht aan het begin van de volgende verlengingsperiode (in een maand of een jaar). U hoeft ze er niet aan te herinneren of aan te duwen, en ze hoeven ook niet te onthouden dat ze u moeten betalen – alles wordt afgehandeld.

Lees voor meer informatie dit ondersteunende artikel over terugkerende betalingen.

Verkoopt u liever de toegang tot uw diensten als een eenmalige aankoop? Bekijk de Eenvoudige betalingsfunctie.

3. Plan uw lessen

Je abonnees kunnen een tijd voor hun lessen instellen met een dienst als Calendly, een handige tool waarmee ze een vrije plek in je schema kunnen selecteren. We hebben onlangs de Calendly block om u enkele van de belangrijkste functies van de service te bieden. Zoek tijdens het bewerken van uw pagina naar het "Calendly" -blok.

Vergeet niet om te controleren of het abonnement actief is

Voordat u op een online vergadering springt, moet u bevestigen dat de persoon die een gesprek plant inderdaad een betalende abonnee is. Bekijk de lijst met uw actieve abonnees voor terugkerende betalingen in uw WordPress.com-dashboard onder Mijn sites Verdienen Betalingen.

Lees meer over het beheren van uw lijst met abonnees.

4. Selecteer een tool om uw klas te hosten

Videoconferentietools zijn erg handig voor lesgeven. Naast het zien van de andere persoon, kunt u uw scherm delen, bestanden verzenden of zelfs een sessie voor meerdere mensen hosten, in collegestijl.

Je kunt gebruiken Google Hangouts, Skype, of Zoom (dat is wat we gebruiken voor onze vergaderingen hier op WordPress.com). Zoom heeft een handige tutorial voor docenten.

Als je aanvullende installatietips wilt voor het selecteren van een thema voor je website, het toevoegen van inhoud en media en het toevoegen van studenten als kijkers of bijdragers, lees dan onze ondersteuningshandleiding over het bouwen van een virtueel klaslokaal.

Wat een geweldige klas zijn u gaat lanceren?Source link