Het verwijzingsprogramma voor WordPress.com: moedig anderen aan om een ​​website te starten


We kennen allemaal interessante mensen met unieke talenten. Sommigen hebben zakelijke ideeën. Anderen schrijven prachtige poëzie. Sommigen zijn geïnspireerd om de wereld een betere plek te maken.

Als ze niet online zijn, zouden ze dat wel moeten zijn. Als je ooit een vriend of familielid hebt aangemoedigd om een ​​blog te maken, een podcast te lanceren of te verkopen wat ze online maken, de Verwijs-een-vriend-programma van WordPress.com is uw kans om hen op weg te helpen.

Hoe het verwijzingsprogramma werkt

Met het Refer-a-Friend-programma kunnen jij en mensen in je netwerk credits verdienen voor je WordPress.com-websites. Wanneer u vrienden, familie en collega's – of zelfs uw eigen sitebezoekers – uitnodigt om een ​​website te bouwen, ontvangen zij een tegoed van US $ 25 voor een WordPress.com-abonnement. (Opmerking: verwijzingen moeten nieuwe WordPress.com-klanten zijn.)

Elke keer dat iemand die u doorverwijst een abonnement koopt u ontvang ook een tegoed van US $ 25! Het tegoed wordt binnen twee maanden nadat uw verwijzing zich heeft aangemeld, toegepast in aanmerking komende aankoop.

Onder de huidige prijzen biedt een tegoed van $ 25 meer dan 50% korting op het eerste jaar van een persoonlijk abonnement en meer dan 25% op de kosten van een Premium-abonnement. Bovendien ontvangen uw verwijzingen ook gratis aangepaste domeinnaam voor hun eerste jaar.

Zo begint u:

  1. Log in op uw WordPress.com-account en ga naar Hulpmiddelen → Verdienen.
  2. Zoek uw unieke verwijzingslink in het gedeelte Verwijs een vriend.
  3. Kopieer de link en deel deze via e-mail, sociale media of sms.

Weet u niet zeker wat u moet zeggen? Wanneer u contact opneemt met een verwijzing, vertel hen dan waarom u gebruik WordPress.com en hoe u denkt dat het hen ook zal helpen.

Inspiratie opsturen? Bekijk de websites en klantverhalen vermeld op Discover!Source link