Het nieuwe boek van Steve Scott, "Judo Advantage", is net opgehaald


* Disclaimer: * Ik ken Steve Scott niet of heb banden met hem, zijn club of de uitgever. Ik ben gewoon een normale Joe, verliefd op Judo.

Ik heb net het boek ontvangen, dus blijkbaar nog geen volledige recensie. Ik was een beetje onzeker hoe goed het zou zijn omdat het Amazon-voorbeeld geen hoofdstukken bevat, de Kindle-opmaak er vreselijk uitziet en ik nergens anders veel informatie online kon vinden. Toen dacht ik, $ 13 dollar, zeker waarom niet?

Ik ben echter aangenaam verrast hoe conceptueel en analytisch het is, terwijl het toch toegankelijk blijft. Dit boek is precies wat ik zocht om meer in het algemeen de biomechanica en principes van Judo uitvoerig en diepgaand te begrijpen. (Schreeuw ook naar "Judo voor jonge mannen" – een andere gebruikersaanbeveling die goed is). Voor mij heb ik er baat bij om van principe naar techniek te werken, terwijl de meeste dojo-training techniek is en misschien kom je een of ander principe uit onderweg … uiteindelijk, misschien … Lol

Wat je in dit boek niet zult vinden, is specifieke technische storingen of algemeen Judo-advies. Het behandelt niet veel geschiedenis. [Table o’ Contents](Https://imgur.com/a/n4vopJL)

Hij blijft redelijk goed op de hoogte van het uitleggen van de subtielere aspecten van Judo, zowel tachiwaza als newaza. Hij levert ook geweldige begeleiding bij het coaching- en leerproces, wat super cool voor me is.

Al met al is het een koopje voor $ 13 en ik kan dit gemakkelijk zien als een toekomstige klassieke Judo-tekst. Nooit heb ik deze informatie op één plaats, diepgaand, in helderheid gezien.View Reddit by cubanView Source