Help me om te kiezen tussen deze judo-gyms in San Diego!


Ik weet helemaal niets van judo. Ik heb een worstelende achtergrond maar kan geen echt onderscheid maken tussen goed judo of slecht judo, omdat de mechanica ervoor heel anders lijken dan worstelen. In feite doen judomensen werelden met mechanica waarvan je geleerd wordt dat ze het niet in worstel doen! Ik ben opgewonden om een ​​nieuw perspectief op worstelen te leren waar ik nog nooit eerder aan ben blootgesteld, maar het eerste is eerst … uitzoeken welke van deze sportscholen het meest legitiem is:

https://judoamerica.com/about-us/san-diego#staff
Deze plaats is 130 / ma, op basis van mijn onderzoek de hoofdcoach is de vader van twee Olympiërs en de assistent-coach was een concurrent van hoog niveau. Blijkbaar geven ze freestyle-judo, een old-school judo met beengrijpers en groundgame of iets van die aard.
Daaraan is ook de judoblog van de coach toegevoegd: betterjudo.com

http://www.migoto-judo.org/AboutUs
Geen idee over deze plek, behalve dat ik heb gehoord dat de naam een ​​paar keer genoemd werd onder een paar worstelaars toen ik vroeger worstelde. Lijkt het meeste medaille te hebben gehad bij Cal State-spellen, maar dat kan worden vertekend door hun jeugdprogramma.

https://www.thearenagym.com/trainers/zbigniew-piec/
Deze kerel lijkt legitiem als concurrent en qua prijs is dit de beste. Met een contract van 2 jaar is het 75 / ma, geen contract, ik denk dat het iets boven de 130 / mo ligt, maar je krijgt ook ongelimiteerde lessen, waaronder een van SD's beste boksprogramma's en bjj met de legendarische Baret Yoshida. Echter, puur judo wijs wijst het schema alleen op 2 lessen per week versus de 4 lessen per week aangeboden aan de andere dojo's / sportscholen.

Studio 540 heeft ook Justin Flores, judoka op internationaal niveau en de voormalige judocoach van Ronda Rousey. Hij geeft slechts twee keer per week les, maar er is ook een extra judoklasse die door iemand anders wordt gegeven. En je krijgt top bjj. Iets van 200 / mo.

Ik zocht lokale toernooiresultaten op en ontdekte dat alle drie sportscholen lokaal succes hebben. Migoto judo had verreweg de meeste medaillewinnaars in de Cal State-games, maar gezien de resultaten lijkt het erop dat veel van die van kinderen komen en zo niet. Suggesties? Ik leun naar Judo America op basis van het personeel en het hele freestyle-judomending. Alle hulp wordt op prijs gesteld. En waar kijken jullie naar uit in een judogym en heeft iemand succes gehad met het crosstrainen van judo met bjj? Bedankt!View Reddit by vuhoohooView Source