Haalde net de trigger over een Mizuno Yusho 2018 gi


Eerste indruk bij het vasthouden – verdorie, dit ding is een stuk zwaarder dan de gi die ik gewend ben, de eerste keer dat ik een dubbelbinding gebruik. Ook de kwaliteit is verbluffend, het is naar mijn mening absoluut de moeite waard om het in Japan gemaakte exemplaar te krijgen. Ik kon niet veel informatie over de grootte etc. online vinden, dus ik ben hier om mijn 2 cent aan te bieden!

Heb dit in Japan gekocht en het heeft me iets minder dan 34000 yen gekost, wat ongeveer $ 310USD is, inclusief borduren.

Foto's voor referentie:

Mizuno Yushi 2018

Ik ben 173cm en 65kg (5'8 144lb), heb een jack van maat 3Y en een broek van 2.5Y.

Gekozen voor het slim fit model, ik voel me alsof het lichaam perfect past, maar de mouwen zijn nogal baggy. Nog steeds ongewassen dus het zal waarschijnlijk een beetje krimpen.

Tl; dr Ik ben super blij met mijn aankoop, was een beetje onzeker over het laten vallen van 300 dollar op een gi, maar je krijgt waar je voor betaalt en ik kan mezelf zeker nog lang gebruiken. Super opgewonden om morgen hiermee te gaan trainen.

Aan iedereen die eraan denkt om deze gi te krijgen, doe het. 10/10 zou van harte aanbevelen.View Reddit by tachiwazaView Source