Gratis privacybescherming voor domeinen


Het veilig houden van uw gegevens is net zo belangrijk voor ons als voor u. Privacy bescherming voor domeinen die zijn geregistreerd bij WordPress.com is nu gratis, dus u hoeft niet te kiezen tussen uw site en uw beveiliging.

Wat is bescherming van domeinprivacy?

Wanneer u een nieuw domein registreert, moet u persoonlijke contactgegevens opgeven. Deze informatie wordt opgeslagen op WIE IS, een database met de details van elk geregistreerd domein.

In het verleden heeft WHOIS deze informatie openbaar toegankelijk gemaakt, tenzij u zich heeft aangemeld voor – en extra hebt betaald voor – privacybescherming. Als u ervoor kiest geen privacybescherming te kopen (of zich niet kunt veroorloven), kunnen spammers en marketingbedrijven uw domein opzoeken en toegang krijgen tot uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en andere informatie over u of uw bedrijf.

Privacybescherming vervangt deze openbare informatie door generieke gegevens, zodat de WHOIS de nodige details krijgt, maar uw persoonlijke gegevens beschermt tegen nieuwsgierige internetogen – maar tegen een vergoeding.

Wat verandert er?

In mei 2018 werd de algemene verordening gegevensbescherming (GDPR) is in werking getreden voor EU-burgers. Het resulteerde in wijzigingen in de WHOIS die in veel gevallen voorkomen dat contactgegevens openbaar worden gepubliceerd, ongeacht of iemand verbeterde privacy voor een domein koopt.

We zijn vastbesloten om uw gegevens te beschermen en vinden dat online veiligheid niet moet afhangen van waar ter wereld u woont, dus vanaf nu omvat elk domein dat is geregistreerd via WordPress.com ook privacybescherming zonder extra kosten.

Hoe schakel ik het in?

Ga naar Mijn site> Domeinen, kies een domein en schakel Privacybescherming in. Als het blauw is, ben je helemaal klaar. Als dit niet het geval is, schakelt u de instelling in om deze in te schakelen!Source link