Geniet van een soepelere ervaring met de bijgewerkte blokeditor


Kleine details maken een groot verschil. De laatste verbeteringen in de blokeditor neem enkele algemene feedback op die u met ons heeft gedeeld en maak de bewerkingservaring nog intuïtiever dan voorheen.

We hebben ook de categorieën geüpdatet die we gebruiken om blokken te ordenen, zodat je snel precies kunt vinden wat je nodig hebt. Lees verder voor meer informatie over recente wijzigingen die u de volgende keer dat u de editor opent opmerkt.

Ga snel verder na citaten en bijschriften

Heb je ooit het gevoel gehad dat je vastzat in een blok nadat je een citaat had toegevoegd? Nu, als je slaat Enter of Keer terug aan het einde van het citaat ben je klaar om te beginnen met typen in een nieuw tekstblok.

Citaten waren een beetje plakkerig …

Veel soepeler nu!

Citaten, afbeeldingen, insluitingen en andere blokken bieden nu deze soepelere ervaring. Het is een kleine verandering die u een beetje tijd bespaart, maar die seconden tellen op en minder frustratie is van onschatbare waarde.

Gestroomlijnde koptekstselectie

Een andere subtiele maar toch nuttige wijziging die we hebben geïntroduceerd, zijn vereenvoudigde kopniveaus. Voordien bevatte de blokwerkbalk een paar beperkte opties met extra opties in de zijbalk. Nu kunt u alle beschikbare kopniveaus rechtstreeks in de blokwerkbalk vinden en de kop rechtstreeks aanpassen vanuit het blok waaraan u werkt. (Voor nog meer eenvoud hebben we ook de vervolgkeuzelijst in de zijbalk verwijderd.)

Selecteer eenvoudig een ouderblok

Het werken met geneste blokken om geavanceerde paginalay-outs te maken, is nu aanzienlijk soepeler. Sommige gebruikers vertelden ons dat het te moeilijk was om een ​​ouderblok te selecteren, dus we hebben een eenvoudigere manier toegevoegd om het rechtstreeks vanaf de werkbalk te vinden. Nu is het een koud kunstje om perfecte lay-outs te maken!

Filter je laatste berichten op auteur

Sites en blogs met meerdere auteurs zullen dol zijn op deze update: je kunt nu een specifieke auteur kiezen om op te nemen in het blok Nieuwste berichten.

Om recente artikelen van een bepaalde schrijver te markeren, selecteer je gewoon hun naam in de instellingen van het blok.

Hernoemde blokcategorieën

Eindelijk, de volgende keer dat u op de klikt + symbool om een ​​nieuw blok toe te voegen, zult u nieuwe, intuïtieve blokcategorieën opmerken die het zowel gemakkelijker als sneller maken om precies het blok te vinden waarnaar u op zoek bent.

Wat is er nieuw:

  • Tekst
  • Media
  • Ontwerp

Wat is er weg:

  • Gemeenschappelijk
  • Formatteren
  • Indeling

Als je blijft bouwen, blijven we verbeteren

Bedankt voor al je input over hoe de blokeditor beter kan! We luisteren. Als je meer ideeën hebt, laat dan hieronder een reactie achter.

👋 Veel plezier met bewerken!Source link