"Fight 2 Win is op een missie om Judo weer cool te maken": Pro-wedstrijd op 8 februari in Denver

"Daniels gaat die opwinding opwekken met een regelset die de" officiële "regels van het judo verbiedt die slams verbieden en de benen grijpen. Elke wedstrijd duurt zeven minuten (of vijf minuten voor tieners), met de eerste persoon voor twee ippons (waaronder zowel worpen als slaan van de bewaker) of een inzending winnen. De wedstrijd start onder geen enkele omstandigheid opnieuw op als de concurrentie buiten de perken blijft. Als de wedstrijd naar de grond gaat, is dertig seconden grondgevechten toegestaan voordat de concurrenten gedwongen worden om op te staan, speldjes tellen niet mee als scores en zitten of trekken van bewaker is niet toegestaan, maar armbewegingen, smoorspoelen, vliegende inzendingen, beengrepen en grepen zijn allemaal toegestaan. "

& # X200B;

Ik ben echt heel erg opgewonden om dit te zien, zelfs meer dan de worstelende wedstrijden bij inzending. Het zal tijd worden.

[https://www.jiujitsutimes.com/fight-2-win-is-on-a-mission-to-make-judo-cool-again/](Https://www.jiujitsutimes.com/fight-2-win-is-on-a-mission-to-make-judo-cool-again/)

View Reddit by ramareddy85View Source