Fantasy Judo … https://fantasy-judo.com


Hallo iedereen,

Ik ben betrokken bij het maken van een nieuw online Judo-spel; het is een fantasy Judo-site. Speelt iemand hier fantasy football? Stel je dat voor, maar voor Judo!

De website, [https://fantasy-judo.com](https://fantasy-judo.com) staat open voor enthousiaste testers, we zijn bijna klaar voor de Grand Prix van Tel Aviv. Er komt meer aan en we zouden erg blij zijn met jouw feedback op het idee dat het spel leuker zou maken om te spelen!

Momenteel hebben we de mogelijkheid om een ​​team te maken (het heeft een willekeurige teamnaam-generator) en je kunt ook je eigen embleem / vlag maken 🙂

Je kunt spelers kiezen, je hebt 3500 punten te besteden aan je team. De beste speler in de categorie kost je 500 credits.

Na elk evenement krijgt je team punten op basis van waar de spelers eindigen (1e, 2e, 3e, 5e, 7e) en ook op welke score elke wedstrijd plaatsvindt. We zijn echt geïnteresseerd in deze kant ervan; dus bijvoorbeeld bonuspunt om te winnen in de eerste minuut of het winnen van elke wedstrijd door ippon. We brengen ook punten in rekening voor shido.

Nu, dus je hebt iets interessants te doen, je kunt een team kiezen voor Paris Grand Slam van afgelopen jaar en zien hoe je punten doet. 🙂

& # X200B;

[Pick a team interface](Https://i.redd.it/u8b79rsbz8b21.png)

Dit is een experiment om te zien of het idee interessant is voor Judo-mensen … dus probeer het alsjeblieft en laat ons weten wat je denkt.

& # X200B;View Reddit by Lance_WView Source