Een nieuwe manier om geld te verdienen op WordPress.com


Het is moeilijk om creatief te zijn als je je zorgen maakt over geld. Advertenties op uw site weergeven helpt, maar voor veel makers zijn advertentie-inkomsten niet genoeg. Topuitgevers en makers onderhouden hun bedrijf door betrouwbare inkomstenstromen op te bouwen door middel van voortdurende bijdragen.

Onze nieuwe Terugkerende betalingen met de functie voor WordPress.com en Jetpack-sites kunt u precies dat doen: het is een hulpprogramma voor het genereren van inkomsten voor makers van inhoud die herhaalde bijdragen van hun supporters willen verzamelen en het is beschikbaar met elk betaald abonnement op WordPress.com.

Laat uw volgers u ondersteunen met periodieke, geplande betalingen. Breng kosten in rekening voor uw wekelijkse nieuwsbrief, accepteer maandelijkse donaties, verkoop jaarlijkse toegang tot exclusieve inhoud – en doe het allemaal met een geautomatiseerd betalingssysteem.

Met terugkerende betalingen kunt u:

  • Accepteer lopende betalingen van bezoekers rechtstreeks op uw site.
  • Factureer supporters automatisch, volgens een vast schema. Abonnees kunnen op elk moment annuleren via hun WordPress.com-account.
  • Bied lopende abonnementen, sitelidmaatschappen, maandelijkse donaties en meer aan, waardoor uw fans groeien met exclusieve inhoud.
  • Integreer uw site met Stripe om betalingen te verwerken en fondsen te innen.

Schakel terugkerende betalingen in drie stappen in

Begin met het accepteren van lopende betalingen in slechts vijf minuten, zonder technische achtergrond.

1. Maak verbinding (of maak een Stripe-account)

WordPress.com werkt samen met Streep, een van de grootste betalingsprocessors op internet, om ervoor te zorgen dat transacties snel en veilig zijn. U hebt een Stripe-account nodig om terugkerende betalingen te gebruiken.

Ga naar je Verdienen pagina en klik Verbind Stripe om te beginnen – we zullen je door de installatie leiden en je helpen een Stripe-account te maken als je er geen hebt.

2. Zet een knop Terugkerende betalingen op uw site

Terugkerende betalingen maken gebruik van de krachtige blok-editor. Om inkomsten te verzamelen, opent u een bericht of pagina, klikt u op (+) om een ​​nieuw blok toe te voegen en voegt u een knop Terugkerende betalingen in.

3. Pas de details van de terugkerende betaling aan

U kunt zoveel betalingsplannen voor uw site maken als u wilt – verschillende valuta's, bedragen, betalingsfrequenties en namen, zodat u verschillende niveaus of abonnementen kunt aanbieden.

U kunt ook een van uw eerder gemaakte plannen kiezen wanneer u een nieuwe knop invoegt.

Bravo!

U heeft zojuist Terugkerende betalingen ingesteld voor uw site. Nu kunnen je fans je ondersteunen, net zoals op Longreads.com en op internet.

Ga naar de voor meer gedetailleerde installatie-instructies Ondersteunende pagina voor terugkerende betalingen.

Zoveel opties om je supportersbestand te laten groeien

Met terugkerende betalingen kunt u uw inhoud omzetten in inkomsten, donaties accepteren of uw volgende grote idee financieren.

  • Verkoop toegang tot alleen voor nieuwsbrieven.
  • Verzamel automatisch clublidmaatschapsrechten.
  • Laat fans je volgende kunstproject financieren.

Sommige mensen ontvangen zelfs huur met terugkerende betalingen!

Het is eenvoudiger dan ooit voor uw bezoekers om uw site te ondersteunen

Terugkerende betalingen maken het gemakkelijk om een ​​abonnement te kopen of een supporter te worden op een aan WordPress.com of Jetpack verbonden site – uw abonnees kunnen dezelfde betalingsinformatie gebruiken en al hun abonnementen op één plek beheren. Om dat te doen, hebben ze gewoon een WordPress.com-account nodig.

Tijdens het afrekenen zullen zij hun e-mailadres invoeren. Als ze al een WordPress.com-account hebben dat aan dat adres is gekoppeld, koppelen we de aankoop aan dat account. Als ze dat niet doen, maken we een account voor hen. Wanneer ze de aankoop hebben voltooid, ontvangen ze een e-mail met meer informatie en aanmeldingsinstructies voor hun nieuwe account.

De transactie vindt plaats tussen u en uw abonnee. WordPress.com vergemakkelijkt alleen de verwerking en het beheer van het abonnement. We slaan ook de creditcardgegevens van uw abonnees niet op – deze worden opgeslagen door Stripe, de betalingsprocessor, zodat de kosten automatisch kunnen worden verlengd. Uw abonnees kunnen hun terugkerende betalingen zelf beheren, bewerken of annuleren, zonder uw tussenkomst, door te bezoeken Ik> Beheer aankopen> Andere sites.

Een competitieve tariefstructuur helpt u uw werk te delen heinde en verre

Terugkerende betalingen is beschikbaar op alle betaalde abonnementen, zowel voor WordPress.com als voor Jetpack aangesloten sites. U betaalt een percentage van de inkomsten die uw site genereert via terugkerende betalingen, afhankelijk van uw abonnement. Naarmate u meer abonnees verzamelt, kunt u overwegen over te schakelen naar een ander abonnement om meer inkomsten te behouden.

WordPress.com Plan Jetpack plan Gerelateerde tarieven
WordPress.com eCommerce Geen
WordPress.com Zakelijk Jetpack Professional 2%
WordPress.com Premium Jetpack Premium 4%
WordPress.com Persoonlijk Jetpack Persoonlijk 8%

Naast de kosten die u ons betaalt, verzamelt Stripe 2,9% + $ 0,30 voor elke betaling op uw Stripe-account.

Haal het meeste uit onze verzameling hulpprogramma's voor het genereren van inkomsten

Terugkerende betalingen is de nieuwste toevoeging aan de tools voor het genereren van inkomsten op WordPress.com. Hier zijn de andere hulpmiddelen die u kunt vinden door te bezoeken WordPress.com/earn.

  • Gebruik Eenvoudige betalingen om eenmalige betalingen te doen, of om digitale of fysieke producten te verkopen met een minimale configuratie.
  • Toevoegen WordAds om advertenties op uw site te plaatsen en inkomsten te genereren met uw verkeer.
  • Verplaatsen naar WooCommerce wanneer u klaar bent om een ​​volledige winkelervaring voor bezoekers te creëren – het is het meest aanpasbare online winkelplatform op internet, met duizenden extensies.

Klaar om terugkerende betalingen toe te voegen? Ga naar uw site Verdienen sectie nu.Source link