EEN MOTHERLODE van Judo PDF's (en een paar andere vechtsporten)


Het lijkt erop dat ik gedeeltelijk mijn tijd heb verspild met het zoeken naar en plaatsen van individuele PDF's van *** oude en uitverkochte Judo-boeken omdat ik net een bron heb ontdekt met ongeveer 300 (geven of nemen) PDF's voor het downloaden.

Vreemd genoeg (voor mij, hoe dan ook), is er maar een van de niet-gedrukte boeken die ik beschouw als een van de vijf of zes 'klassiekers' – Mifune's 'Canon of Judo' (dwz, geen Okuma & Sato, en spoedig).

Maar er zijn ook veel, vele andere boeken – de overgrote meerderheid op Judo, maar ook boeken over Aikido, één Karate-boek dat ik heb gezien, en een aantal verwante onderwerpen zoals Zelfverdediging, Savate, een paar over sommige Chinese kunst, en een paar andere onderwerpen.

De bron is de ** 'Vrienden van Judo en Jujutsu' ** Facebook-groep – in het gedeelte 'Bestanden' op de linkerzijbalk.

Het is een groep waarvoor goedkeuring moet worden verleend en het duurde een aantal dagen voordat dat voor mij gebeurde.

Hier is de link

[‘Friends of Judo and Jujitsu’ Facebook Group](https://www.facebook.com/groups/1434104103402344/?ref=bookmarks) EDIT – en als je in de volgende thread naar beneden scrolt, vind je een lijst met links naar PDF's van de 'klassieke' judoboeken

[https://www.reddit.com/r/judo/comments/ak67js/help_i_cannot_seem_to_stop_buying_judo_books/](Https://www.reddit.com/r/judo/comments/ak67js/help_i_cannot_seem_to_stop_buying_judo_books/)View Reddit by drutgatView Source