Dus, weet je nog hoe ik mijn Mizuno op maat wilde krijgen? Het kwam geweldig uit!


Voor:

View post on imgur.com

Na:

View post on imgur.com

Kost $ 100, maar verdomme … gewoon verdomde … de pasvorm is fantastisch en het werk is onzichtbaar. En het is ook solide, niet alleen mooi.

Ik heb haar ertoe aangezet het in te nemen, zodat het past zoals de BJJ gi in het lichaam, met een iets langere rok (1-2 cm). Ja, de mouwen hebben een regelbare lengte (of bijna), maar zijn duidelijk kleiner in diameter. Eerder kon ik (letterlijk) mijn beide armen in één mouw passen.

Ik ben morgen de taart een taart aan het bakken als extra bedankje. Ze heeft geweldig werk geleverd … en ze krijgt binnenkort mijn herhalings judo-activiteiten.

TL; DR: zorg dat je gis op maat gemaakt is.

Volgende stap: naam op de revers borduren.View Reddit by bozo78View Source