Doe mee met een Digital Climate Strike


Met branden in de Amazone, orkanen die over de Atlantische Oceaan scheuren en tyfoons die Japan overspoelen, sturen onze planeet en ons klimaat ons een bericht: we kunnen niet langer gewoon doorgaan met onze activiteiten.

De week vanaf 20 september organiseert 350.org een Wereldwijde klimaatstaking, in associatie met Vrijdag voor de toekomst, om wereldleiders te laten zien dat het nu tijd is om te handelen. 350.org organiseert samen met de mensen die werkplekken, scholen en huizen over de hele wereld verlaten een digitale klimaatstaking. Websites die deelnemen aan de digitale staking zullen de fysieke stakingen in de aanloop naar de datum promoten en zichzelf op 20 september zelf gedeeltelijk blokkeren voor gebruikers. Dat is waar je binnenkomt!

Vanaf vandaag kunt u zich aanmelden voor de digitale klimaatstaking met uw WordPress.com-site, waarmee u uw betrokkenheid bij dit kritieke onderwerp toont en het woord over het evenement verspreidt. Tussen nu en 20 september geeft uw site een kleine banner voor klimaatstaking weer. Op de 20e wordt het een afneembare overlay op volledig scherm.

Eigenaren van WordPress.com kunnen terecht Mijn site> Instellingen. Boven aan het menu Instellingen ziet u een tuimelschakelaar – zet deze aan om deel te nemen aan de digitale klimaataanval.

Andere WordPress-sites kunnen ook deelnemen aan de beweging door de Digital Climate Strike-plug-in uit de repository van de WordPress.org-plug-in.

Na de actiedag verdwijnt de banner automatisch (of als u de plug-in hebt geïnstalleerd, wordt deze automatisch uitgeschakeld) en wordt uw site weer normaal.

Samen kunnen we het verschil maken en we hopen dat u zich bij deze beweging aansluit.Source link