De tweede editie van onze workshop "Leer gebruikersondersteuning" staat open voor aanmeldingen


In januari hebben we samengewerkt met Support Driven en de eerste versie van de Learn User Support Workshop, waarmee vrouwen in de regio Azië-Pacific de vaardigheden kunnen ontwikkelen die ze nodig hebben om te slagen in een technische ondersteunende rol. We hadden 24 studenten ingeschreven in ons eerste cohort.

Vandaag delen we graag dat de volgende editie van de Learn User Support Workshop wordt gelanceerd 19 augustus 2019. De cursus is volledig webgebaseerd – u hoeft nergens heen te reizen om bij te wonen – en helemaal gratis. Dus als u zich als een vrouw identificeert, in de regio Azië-Pacific woont en serieus bent over een carrière in gebruikersondersteuning, is dit misschien een perfecte match voor u.

Een betere, grotere werkplaats bouwen

De sterke positieve feedback die we eerder dit jaar van onze studenten hebben ontvangen, evenals de steeds langere wachtlijst, hebben ons geïnspireerd om de inhoud van de cursus te verbeteren en te ontwerpen voor meer studenten.

Welke onderwerpen zullen we behandelen? Verwacht als deelnemer te leren hoe je …

  • Ontwikkel uw eigen ondersteuningsfilosofie.
  • Bouw succesvolle strategieën voor probleemoplossing.
  • Beheer uitdagende interacties.
  • Implementeer productiviteitstools.
  • Optimaliseer uw aanpak voor sollicitaties en sollicitatiegesprekken voor ondersteunende functies.

Deze cursus met zes modules begint op 19 augustus en duurt tot en met 29 september. We zullen elke maandag een nieuwe module publiceren en elke leerling heeft een week om deze te voltooien. We zullen veel hands-on werk toevoegen en aan het einde van de cursus zal elke deelnemer ook een CV- en portfoliosite op WordPress ontwikkelen die ze vervolgens kunnen delen met potentiële werkgevers.

Ontmoet je vriendelijke organisatoren

Wat uw leraren betreft, de mensen die deze workshop leiden zijn Automattic Happiness Engineers – meestercommunicators met diepgaande, brede ervaring in gedistribueerde technische ondersteuning.

Automattic, dat de workshop aanbiedt, is een volledig gedistribueerd bedrijf – er zijn meer dan 930 fulltime Automatticians verspreid over 70 landen en spreken 88 talen. We bedienen gebruikers uit alle hoeken van de wereld via producten zoals WordPress.com, Jetpack en WooCommerce, onder andere.

Als mensen die geloven in de voordelen van gedistribueerd werk, helpen we graag externe professionals om hun vaardigheden te verbeteren. Onze inzet voor diversiteit en inclusie leidt ons naar manieren om de technologiesector representatiever te maken voor de brede en gevarieerde wereld die het bedient. Als gevolg hiervan zal deze virtuele workshop in Azië en de Stille Oceaan gevestigde vrouwen die professionals ondersteunen of willen worden, uitrusten met vaardigheden die specifiek zijn afgestemd op de eisen van werken op afstand.

Ben je klaar om je aan te melden? Klik hieronder:

We accepteren momenteel alleen vrouw voor dit cohort.

MELD JE NU AAN!


Wij hebben 40 slots voor dit cohort op a first come, first serve basis.

We nemen via e-mail contact met u op als u bent geselecteerd voor de cursus. Als je iemand kent die misschien goed bij je past, kun je dit bericht met hen delen!

Als u niet bent geselecteerd voor deze editie van de cursus, kunt u zich altijd aanmelden om updates over toekomstige cursussen te ontvangen.

KLIK HIER OM OP DE HOOGTE TE KOMEN!
Source link