De allereerste WordPress.com-groeitop komt eraan en u wilt deze niet missen


Sluit je bij ons aan voor De officiële WordPress.com Growth Summit op 11-13 augustus! Tijdens onze allereerste virtuele conferentie leert u hoe u uw site kunt bouwen en laten groeien, van start tot schaal. Ben je een blogger die op zoek is naar manieren om meer bezoekers te trekken en meer bezoekers te krijgen? Bent u een klein bedrijf en wilt u meer producten en services op uw site verkopen? Ben je een kunstenaar of maker die graag wil leren hoe je je werk kunt delen? De WordPress.com Growth Summit behandelt deze onderwerpen (en nog veel meer) en geeft onmisbaar advies om u te helpen slagen.

Het doel van dit evenement is om te inspireren, je te verbinden met de tools die je nodig hebt en je te helpen je community op te bouwen. Sessies vinden plaats op drie sporen: bloggen, zakelijk en creatief. Je kunt sessies op elk of alle tracks volgen en ze zullen zich concentreren op vier hoofdonderwerpen:

  • Sitestructuur en ontwerp: laat uw website er op zijn best uitzien.
  • Inhoud: maak geweldige inhoud om uw website te laten groeien.
  • Marketing: vergroot uw publiek en bereik.
  • Geld verdienen: inkomsten genereren en uw website schalen.

Elke dag zijn er sessies met branche- en bedrijfsleiders, succesvolle bloggers en creatievelingen, die zich bij experts van WordPress.com zullen voegen voor boeiende gesprekken en praktische demonstraties om uw site te helpen groeien. Hoor van sprekers zoals …

Je hebt ook de mogelijkheid om rechtstreeks contact te leggen met onze Happiness Engineers om je meest dringende ondersteuningsvragen te stellen.

Om toegankelijk te blijven voor een wereldwijd publiek, houden we het evenement twee keer, met live sessies in alle regio's:

Amerika, Europa, Midden-Oosten en Afrika – 11-12 augustus 2020

Asia Pacific – 12-13 augustus 2020

Wilt u meer weten over het evenement en profiteren van de early bird-prijzen (beschikbaar tot en met 31 juli)?Source link