Celebrating Pride Month: Perspectives on Identity, Diversity, Communication, and Change


Gedurende juni hebben we een reeks Q & A's gepubliceerd op WordPress ontdekken met leden van de Automattisch team. Deze gesprekken gaan over persoonlijke reizen; reflecties op identiteit; en diversiteit en inclusie in technologie, design en de werkplek. Hier zijn hoogtepunten uit deze interviews.


"In een wereld die wil dat je je verontschuldigt of minimaliseert wie je bent, niet."

Gina Gowins is een HR operations goochelaar in de Human League, ons wereldwijde human resources-team. In dit interview onderzoekt Gina identiteit en taal; communicatie en vertrouwen opbouwen in een gedistribueerde, meestal op tekst gebaseerde omgeving; en hoe haar levenservaringen haar werk hebben geïnformeerd.

Ik ben vooral gehecht aan de term queer als een herbestemming van een woord dat ooit werd gebruikt om mensen te isoleren en te ontkrachten – het werd gebruikt om mensen als problematisch anders te bestempelen en andere. Vanuit mijn perspectief is er geen normaal en nee andere; in plaats daarvan zijn we allemaal individueel en uniek. Door mezelf als vreemd te identificeren, kan ik trots zijn op mijn eigen individualiteit.

Taal verandert in de loop van de tijd en de manier waarop we taal gebruiken, vormt onze waarden en ons denken. In een cultuur die agressief wordt beheerst door heteronormatieve waarden en waar het nog steeds gevaarlijk en eenzaam kan zijn om LGBTQIA + te zijn – zoals de Verenigde Staten, waar ik woon – mezelf definiëren als queer is ook mijn kleine daad van verzet. Het herinnert aan de consistente strijd voor acceptatie, inclusie en rechtvaardigheid waar zoveel mensen mee te maken hebben, en onze inherente waarde en validiteit als mensen.


'Denk na over wat er wordt gegeven en verander het daardoor een beetje'

Echo Gregor is een software engineer in het Voyager-team van Jetpack en werkt aan nieuwe functies die "Verleg de grenzen van Jetpack." In dit gesprek praat Echo over genderidentiteit, voornaamwoorden en namen; en hoe de identiteit en ervaringen van xer de xer-benadering van ontwikkeling en werk in het algemeen hebben beïnvloed.

Eerder in mijn transitie noemde ik mezelf een soort 'E' als een tijdelijke aanduiding terwijl ik nadacht over de naamgeving. Op een late avond, op weg naar huis van een feestje, vroeg ik een vriend of ze me Echo konden noemen, omdat dit het equivalent van de roepnaam was voor "E." Ik werd meteen verliefd op de naam en begon hem geleidelijk meer en meer te gebruiken, totdat ik er mijn officiële naam van maakte.

Ik vind het leuk dat het eenvoudig is en niet veel geslachtsgebonden connotaties heeft in de moderne wereld. Ik waardeer ook de mythologische oorsprong ervan! In de mythe was Echo een bergnimf die door de godin Hera werd vervloekt – om niet te kunnen praten en alleen de laatste woorden te herhalen die tegen haar waren gezegd.

Ik denk dat er in onze wereld veel parallellen zijn met dat idee. We maken deel uit van systemen die zo veel groter zijn dan wij, dat het zelden voorkomt dat een van ons luid genoeg is om zinvolle verandering teweeg te brengen en nieuwe woorden te spreken. Maar echo's herhalen dingen niet perfect. Ze weerspiegelen wat er wordt gegeven en veranderen daardoor een beetje. Ik probeer daar graag aan te voldoen door een beetje verandering in de wereld te brengen, niet door de luidste te zijn, maar door dingen op mijn eigen manier terug te reflecteren.


'Mijn leven vrij en authentiek leiden'

Mel Choyce-Dwan is een productontwerper in het themateam. In deze Q&A vertelt Mel ons hoe ze door middel van een eerdere relatie met de WordPress-gemeenschap is betrokken WordCamp, over haar observaties van technische evenementen als queer designer, en over het belang van inclusief design.

Laat veel verschillende soorten mensen zien in je teksten en je afbeeldingen, en maak geen aannames. Praat met mensen uit de gemeenschappen die je vertegenwoordigt als je kunt, of lees over hun eigen ervaringen vanuit hun perspectief. Ga er niet vanuit dat je het beter weet dan de beleefde ervaring van iemand anders. Praat bij twijfel met mensen.

En praat niet alleen met mensen over hoe uw product zou moeten werken, maar ook over hoe het werkt zou niet moeten werk. Bespreek hoe mensen denken dat anderen hen pijn kunnen doen met uw product. Mensen met een gemarginaliseerde identiteit hebben vaak verhalen over lastigvallen, stalken of misbruiken op internet. We moeten nadenken over hoe onze producten kunnen worden gebruikt voor schade vóór – niet na – de intimidatie.


"Elke persoon en stem heeft de mogelijkheid om gehoord te worden"

Niesha Sweet, een mensen ervaren wrangler op de Human League, zegt ze het gevoel te hebben dat ze voorbestemd was om bij Automattic te werken. In dit laatste interview reflecteert Niesha op haar Pride Month-tradities en wat ze het meest lonend vindt aan haar HR-werk.

Ik zou zeggen dat we allemaal een extra niveau van empathie, begrip en openheid moeten toepassen wanneer we samenwerken. Alleen met communicatie alleen – Engels is niet de eerste taal voor sommige Automatisers, en de communicatiestijl van sommige culturen is direct. Door een positieve intentie aan te nemen en een extra mate van empathie voor elkaar te hebben, kunnen we effectief met elkaar communiceren en tegelijkertijd onze verschillen waarderen.

De beloning die bij ons diverse personeelsbestand hoort, is dat elke persoon en stem de kans heeft om gehoord te worden. Het Impostor-syndroom is echt, dus sommige automattici misschien niet voelen alsof ze hun ideeën met iedereen binnen het bedrijf kunnen delen, maar dat kunnen we echt. Ons niveau van diversiteit ligt echt buiten wat het typische bedrijf beoogt te bereiken. Dat wil niet zeggen dat we er niet naar op zoek zijn huur meer diverse Automatticians, of vergroot ons personeelsbestand met niet-Amerikaanse werknemers, maar we worden niet beperkt door leeftijd, seksuele geaardheid, ras en genderidentiteit. Diversiteit heeft een andere betekenis in veel van de landen waar we automaten hebben, en dat alleen al is de moeite waard.


Leer meer over diversiteit en inclusie bij Automattic. We zijn momenteel aan het werven – solliciteer om met ons samen te werken!Source link