Binnenkort: maak uw site privé totdat u klaar bent om te starten


Wanneer u een nieuwe site maakt, wilt u deze mogelijk personaliseren voordat u deze openbaar maakt. Op WordPress.com bieden we u een veilige ruimte waar u kunt werken aan het bouwen en bewerken van uw site totdat u klaar bent om deze met de wereld te delen.

Tot voor kort was deze Coming Soon-modus beperkt tot nieuwe sites zonder plug-ins of aangepaste thema's. We realiseren ons echter dat veel gebruikers – ongeacht hoe lang ze een website op WordPress.com hebben gehad – mogelijk updates willen maken, het ontwerp willen wijzigen of nieuwe functionaliteit willen toevoegen zonder deze wijzigingen zichtbaar te maken voor het publiek totdat ze compleet. Nu hebben alle sites deze optie Binnenkort beschikbaar en u kunt deze naar wens in- of uitschakelen.

Ga naar om uw site op Binnenkort beschikbaar te stellen Beheren selecteer in de zijbalk Instellingen, scrol omlaag naar Privacyen selecteer de Komt binnenkort knop. Zorg ervoor dat u op klikt Instellingen opslaan om de wijziging door te voeren.

In deze modus zien sitebezoekers een bestemmingspagina met de titel van uw site. Jij en andere ingelogde mensen die je uitnodigt, zullen de volledige website zien.

Als u mensen wilt uitnodigen om uw site te bekijken in de modus Binnenkort, voegt u ze toe als nieuwe gebruikers van de BeherenMensenNodig uit knop. Gebruikers moeten minimaal een Bijdrager om de site in deze modus te bekijken.

Ga naar om uw site weer openbaar te maken Beheren selecteer in de zijbalk Instellingen, scrol omlaag naar Privacyen selecteer de Openbaar knop. Nogmaals, zorg ervoor dat u op klikt Instellingen opslaan.

Privé-sites voor iedereen

Als u uw site niet met iedereen wilt delen, maar privé wilt houden en alleen beschikbaar wilt stellen voor uitgenodigde leden van de site – bijvoorbeeld een privéblog voor uw gezin, bestaande uit foto's en video's van uw kinderen of huisdieren – kunt u gebruik de Privaat optie onder BeherenInstellingenPrivacy.

In deze modus, in plaats van de Coming Soon-bestemmingspagina, zien uitgelogde bezoekers een meer discrete prompt om in te loggen.

Wat u ook op uw site wilt doen – of u nu een paar kleine aanpassingen maakt, het ontwerp van uw site vernieuwt of een volwaardige online winkel bouwt – gebruik de functie Coming Soon om het privé te houden totdat u klaar bent om het aan de wereld te onthullen .

We hopen dat je geniet van deze nieuwe functie!



Source link