Afbeeldingen bewerken en verbeteren in de WordPress-apps


De WordPress-app op uw Android- of iOS-apparaat is je metgezel waar je ook gaat. Beheer uw site, schrijf en publiceer en voeg zelfs afbeeldingen toe aan uw berichten – waar u ook bent. Vaak bevatten de meest boeiende berichten visuals, zoals de foto's die u onderweg maakt: foto's van de wandeling van vorige week, snapshots van uw middagpicknick of portretten van het gezin met uw puppy.

Heb je ooit je afbeeldingen op je telefoon moeten bewerken? Misschien was de belichting niet helemaal goed, of waren de lijst en compositie uit. Je kunt nu kleine retouches maken in de WordPress-app, zoals bijsnijden, roteren en zelfs een filter toevoegen om de sfeer van je foto's te veranderen.

Foto's bewerken

Je hebt nu de mogelijkheid om een ​​afbeelding te bewerken. Als je foto al in de post staat, tik je erop, tik je vervolgens op het pictogram in de rechterbovenhoek en selecteer je Bewerk. Tik op als u klaar bent met het bewerken van de afbeelding Gedaan en de vorige afbeelding wordt vervangen door de nieuwe.

Als je een nieuwe afbeelding toevoegt, kun je deze bewerken voordat je deze in de post invoegt. Voeg bijvoorbeeld een galerijblok toe en tik op Voeg media toeen selecteer Kies uit uw apparaat. Selecteer een of meerdere foto's en tik vervolgens in de linkerbenedenhoek op Bewerk. Bewerk uw afbeelding, tik op Invoegen, en dat is het!

Als je offline bent, kun je nog steeds nieuwe afbeeldingen toevoegen, bewerken en invoegen in een bericht.

Kleine aanpassingen maken

Wilt u een afbeelding aanpassen of verbeteren? Je kunt nu een foto draaien of de randen bijsnijden:

Een filter toevoegen of over een afbeelding tekenen

Als je de iOS-app gebruikt, kun je een filter op je foto toepassen:

En als je iOS 13 of hoger hebt, kun je ook over een afbeelding tekenen, met je vinger of met je Apple Pencil:


We zijn heel blij met deze nieuwe updates voor de Media Editor! Laat ons weten wat je graag wilt zien in aankomende versies. We horen graag uw feedback.Source link