8 manieren om uw vakantiegroenten lekkerder te makenHoe vaak ben je de groenten op Thanksgiving gepasseerd ten gunste van de meer heerlijke, meer speciale kalkoen en aardappelen en vulling en andere vulling en broodjes en taart om je daarna een beetje ziek en erg slaperig te voelen? Het gebeurt! Iedereen wil zijn absoluut favoriete gerechten eten en (met uitzondering van aardappelen) die favorieten bevatten ongeveer 0% van de tijd een groente. Hoewel ik je volledig steun bij je zoektocht naar al je favoriete voedsel, wil ik ook niet dat je je daarna waardeloos voelt. Een goede manier om je een beetje minder ziek en slaperig te voelen, is door ervoor te zorgen dat je wat groenten opneemt. En het zou geen kwestie moeten zijn van het opofferen van waardevolle maagruimte voor een "mindere" kant – ik wil dat uw groenten geweldig zijn! Ik geloof dat de beste manier om dit te laten gebeuren is om de groenten evenveel aandacht te geven als de kalkoen! Vakanties zijn een tijd om alles uit de kast te halen en er echt voor te gaan met je smaken, en de volgende suggesties zijn hoe je dit voor je groenten kunt realiseren:

Houd rekening met uw bron: lokaal gekweekte en gekweekte groenten hebben een superieure smaak en textuur EN bieden u het warme, donzige gevoel dat hoort bij het zakendoen met uw buren. Het kan een beetje laat zijn om dit voor Thanksgiving te laten gebeuren, maar denk erover na voor Kerstmis. Er is geen centrale database van boerenmarkten, maar vraag rond (zowel echte mensen als Google) om te bepalen waar u goede lokale producten kunt krijgen: boerenmarkten, enkele kleinere supermarkten, boerderijwinkels en misschien zelfs een aantal laat-seizoensboerderijen. kunnen allemaal geweldige bronnen zijn.
Koken met de vogel: dit is een heel eenvoudige suggestie, maar als je wat groenten in de pan onder het kalkoenrek roostert, koken ze in het kalkoenvet en welke andere smaakmakers je erin hebt gegooid en het is GEWELDIG. Ze worden aan de buitenkant lekker knapperig met wat echt over-the-top smaak. Als je een veggie hater in je familie hebt, voed die persoon dan een wortel gekookt onder de kalkoen. Ze zullen worden omgezet.
Roosteer je noten: Noten voegen een heerlijke crunch toe aan zowat elk gerecht, en dit zijn de feestdagen. We trekken alle registers open. JIJ MOET BETER die noten roosteren! Ze worden nog gekker, zelfs knapperiger, en ik durf te wedden dat je het moeilijk zult hebben om ze allemaal in de salade of het vegetarische gerecht te krijgen waarvoor ze zijn bedoeld, omdat ze te lekker zijn om niet te snacken. Probeer dit.
Voeg een gremolata toe: Gremolata is een fijngehakte kruiderij die typisch knoflook, peterselie, citroen en ansjovis bevat, maar er bestaan ​​veel variaties als een van die ingrediënten je niet aanspreekt. Het zit boordevol verse, hartige smaak die elke groente van saai tot spannend kan maken. Ja, spannend. Probeer deze geroosterde groenten met het recept van Pecan Gremolata of maak een klassieke gremolata op basis van dit recept.
Mooie, frisse gremolata
Fancy paneermeel: je kunt broodkruimels gebruiken die lijken op de manier waarop je een gremolata zou gebruiken – als kruiderij. Maar waar de gremolata nat is met misschien een lichte kauw van noten die kunnen worden toegevoegd, voegen paneermeel rechts een beetje textuur toe. Strooi over een groentegerecht om smaak toe te voegen en een heerlijke crunch van geroosterd, boterachtig paneermeel! Dit zijn echter geen oude broodkruimels, je moet wat werk doen om je veggie paneermeelpanels kunstig te kruiden en te roosteren. Hier is een volledig op groenten met broodkruimels recept, en hier is nog een recept met smakelijke broodkruimels die je misschien op ALLES wilt zetten.
Deze broodkruimels hebben PARMESAN in zich. Ja.
Verse kruiden: dit zou voor niemand nieuws moeten zijn, maar verse kruiden zijn echt lekker en ik ben altijd onder de indruk van hoeveel smaak ze aan gerechten toevoegen. Nu zijn de prijzen die ze in rekening brengen voor die kleine plastic containers met 3 salieblaadjes bij de supermarkt eigenlijk afpersing, dus nu is het een goed moment om een ​​vriend te vinden met een kruidentuin.
Ga GROOT of ga klein: iedereen heeft bloemkoolroosjes gezien, maar wat dacht je van een GEHELE HOOFD VAN GEBRANDE CAULIFLOWER? Tijdens mijn tijd in New Orleans raakte mijn hele diëtistische stage klas geobsedeerd door de hele geroosterde bloemkool in Domenica. Je kunt gewoon niet een deel van die kolos proberen. Aan de andere kant van het spectrum zijn babygroottes ook ongelooflijk schattig. Baby bok choy is ongelooflijk. Martha Stewart had altijd echte kleine babywortels met de toppen nog aan! Ik heb geen idee waar je zo'n mini-wortel vandaan haalt, maar als je toevallig ze tegenkomt, stem ik dat je het koopt. Iedereen houdt van minis.
Geen saaie bloemkool
Goed koken: ik heb een schokkend aantal volwassen volwassenen die geen groenten eten, geadviseerd. Meestal is het te wijten aan een beetje littekens in de kindertijd met groenten die naar de hel zijn gekookt en in een hoop brij zijn veranderd. Besteed aandacht aan je groenten en laat ze geen babyvoeding worden.

Vind dit leuk: Like Laden …

Verwant

Tags: vakantie kanten, thanksgivingSource link